Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Cele mai accesate articole din site-ul airlinestravel.ro / Retrospectiva 2019

1 276

În 2019, am publicat peste 600 de articole. Au fost știri despre companii aeriene, aeroporturi și avioane. Am anunțat rute noi din / spre România și în întreaga lume. Am scris întâmplări inedite trăite de diferiți piloți sau însoțitori de bord, dar am scris și despre accidente aviatice și evenimente triste din industrie. Nu au lipsit știrile despre falimentul unor companii aeriene.

Acum, la final 2019 și în prag de 2020, am decis să împărtășesc cu voi un top al celor mai accesate articole din site. Un rezumat al celor mai citite articole dintre cele 600 scrise pe durata întregului an 2019.

Cele mai accesate articole

Unul dintre cele mai citite articole a fost despre noile servicii și modificări Blue Air, valabile din 31 martie 2019.

Noile servicii Blue Air

Pasagerii Blue Air au posibilitatea de a efectua check-in-ul online gratuit. În funcție de familia tarifară aleasă, perioada disponibilă în care acesta se poate efectua diferă dupa cum urmează:

  • Light – check-in-ul este deschis cu 3 zile înainte de plecare
  • Clasic – check-in-ul este deschis cu 7 zile înainte de plecare
  • Premium – check-in-ul este deschis cu 30 zile înainte de plecare

Miracolul din lanul de porumb

Un alt articol citit a fost despre miracolul din lanul de porumb. Pe 15 august 2019, aeronava Airbus A321-200 URAL Airlines (VQ-BOZ) a aterizat în regim de urgență într-un lan de porumb. Ca prin minune, cei 233 de ocupanți ai aeronavei au scăpat cu viață.

Printre cele mai citite articole este și cel despre accidentul aviatic de lângă Liov. Avionul Antonov AN-12 (UR-CAH) s-a prabusit în apropiere de Liov / A ramas fara carburant (Foto / Video).

Despre BIAS 2019

Suntem parteneri de nădejde pentru BIAS și acest lucru o spun cifrele când vine vorba de articolele dedicate celui mai mare show aviatic din România. Programul BIAS 2019 a înregistrat peste 4700 de vizualizări. Iar articolul prin intermediul căruia anunțam data pentru BIAS 2019 a înregistrat peste 19 000 de vizualizări.

Povești din suflet

Un articol emoționant a fost despre o femeie cu sindrom down, care a fost însoțitor de zbor pentru o zi. Visul i-a fost îndeplinit de compania aeriană Jetstar Airways.

Ne-a emoționat și povestea pasagerilor care au făcut cheta pentru a răsplăti echipajul de cabină. S-a întâmplat pe zborul ZT1155, din 25 septembrie, care a fost operat cu avionul Airbus A321 (YL-LCZ) Thomas Cook.

După cum bine știți, Thomas Cook Group UK a falimentat, inclusiv compania aeriană Thomas Cook Airlines. Falimentul gigantului Thomas Cook a afectat peste 600 000 de turiști, peste 150 000 fiind din Marea Britanie. Revenind la zborul ZT1155, acesta a fost operat cu echipaj Thomas Cook, dar cu sprijinul guvernului britanic. Iar membrii echipajului de cabină s-au oferit să zboare benevol pentru a-i aduce acasă pe pasagerii afectați. Acest lucru a impresionat-o pe Michelle Jubb și, împreună cu alți pasageri, a reușit să mobilizeze tot avionul pentru o chetă. Mulți dintre turiști chiar au fost generoși în această privință. Suma strânsă a fost înmânată șefei de cabină, care a izbucnit în lacrimi.

Incidente și accidente

Anul 2019 a adus în atenția publicului și un incident petrecut la bordul unui avion TAROM. Pe 17 iulie, la bordul unui avion TAROM, care trebuia să opereze zborul RO101 București – Cairo, s-a declanșat o încăierare între 2 pasageri, echipaj și forțele de ordine.

În topul articolelor accesate se regăsesc și cele ce fac referire la accidentul aviatic de la Moscova. Pe 5 mai 2019, la ora locală 18:30, o aeronavă de tip Sukhoi Superjet 100 Aeroflot a fost filmată în flăcări la Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Moscova. 41 persoane decedate în urma accidentului aviatic de la Moscova, de pe zborul SU1492. Tatyana Kasatkina, stewardesa eroină a zborului SU1492, care a salvat vieți ”cu forța”.

Informații utile și practice

Ne bucurăm să vedem că articolele cu informații utile / interesante din domeniul aeronautic sunt în topul preferințelor cititorilor airlinestravel.ro.

Mai avem o serie de articole și pagini cu informații utile despre zboruri în timp real, despre programele operaționale de la IASI, CLUJ, TIMISOARA și BUCURESTI. Dar și o pagină cu aeroporturi din România. Ca pasageri, avem drepturi, dar și obligații.

Vă dorim călătorie plăcută!

Leave A Reply

Your email address will not be published.