blank

Femeie cu sindrom down, însoțitor de zbor pentru o zi

0 2.172

Georgia Knoll este o tânără de 25 de ani, din Mackay – Queensland, Australia. Knoll este ambasadoare pentru persoanele cu handicap, tânăra suferind de sindromul down.

Într-o zi, visul ei de a deveni însoțitor de zbor a fost îndeplinit de Jetstar Airways din Australia. Chiar dacă a fost o experiență de o zi, cu siguranță
Georgia Knoll nu o va uita prea curând.

Însoțitor de zbor pentru o zi

Înainte de a urca la bordul avionului, pe zborul Brisbane – Mackay, tânăra a participat la ședința de briefing, alături de piloți și însoțitorii de bord. A primit uniformă și ”aripile”, insigna pentru primul zbor în uniformă.

Georgia Knoll s-a alăturat oficial echipajului și și-a luat rolul în serios. A întâmpinat pasagerii la bord, a prezentat sistemele de siguranță și a servit serviciile de catering.

femeie-sindrom-down-o-zi-insotitor-de-bord
Foto: https://indianexpress.com

Nicky, cabin crew manager la Jetstar, a admirat-o pe Georgia Knoll, care continuă să lupte pentru persoanele cu handicap sub motto-ul ”sparge bariera”.

Această poveste frumoasă a început de la un videoclip postat pe facebook chiar de Georgia Knoll. În acest filmuleț, tânăra prezenta sistemele de siguranță. Videoclipul a ajuns viral în Australia. Oficialii Jetstar au văzut imaginile și astfel s-au decis să-i îndeplinească visul, chiar și pentru o zi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.