Rucsac / troler 40x30x20 (cm) pentru bagaj mână Wizz Air, Blue Air, RYANAIR

0 1.124

Când alegeți să călătoriți cu majoritatea companiilor low-cost, atenție la ce bagaj aveți inclus în prețul biletului de avion. Orice bagaj pe care îl luaţi cu dumneavoastră în cabina de pasageri reprezintă bagajul de mână. Companii precum Wizz Air, Blue Air și RYANAIR oferă tarife ce pornesc de la 5-10 EURO/segment, iar în acest preț aveți GRATUIT un bagaj mic de mână de tip rucsac / troler cu dimensiunile 40x30x20 cm. Important este ca acest bagaj mic de mână să intre sub scaunul din față. Pentru orice alt bagaj dorit în cabină sau al cală, trebuie să plătiți suplimentar.

Bagaje de mână Wizz Air

Toți pasagerii au dreptul să aducă la bord un bagaj de mână gratuit, cu dimensiunea de până la 40 × 30 × 20 cm, care trebuie așezat sub scaunul din fața. Pasagerii care au achiziționat WIZZ Priority vor avea permisiunea de a aduce un troller suplimentar, cu dimensiunea maximă de 55 × 40 × 23 cm.

În plus, Wizz Air are un nou tip de bagaj de cală cu o greutate maximă de 10 kg, pe lângă opțiunile de 20 kg și 32 kg existente. Dacă achiziționați serviciul WIZZ Priority, aveți dreptul să luați la bord un bagaj de mână (dimensiunea maximă: 40 × 30 × 20 cm) și un troller suplimentar (55 × 40 × 23 cm), cu excepția situațiilor în care acest lucru nu este posibil din cauza unor restricții operaționale.

Bagaje de mână RYANAIR

Toți pasagerii au dreptul să aducă la bord un bagaj mic de mână care trebuie să intre sub scaunul din fața și să aibă maxim dimensiunile 40 X 20 X 25 cm). Exemplu: geantă de mână, geantă de laptop sau un ruscac mic.

Pasagerii care au achiziționat serviciul ”Prioritate şi 2 bagaje de mână” pot aduce la bord un bagaj în plus cu o greutate de 10 kg, care trebuie să aibă dimensiunile maxime 55 X 40 X 20 cm.

Bagaje de mână Blue Air

Blue Air are trei categorii tarifare. Cea mai ieftină este BlueBASIC, în care este inclus bagaj cu greutatea de 10kg și cu dimensiunile maxime 40 x 30 x 20 cm. Cei ce aleg clasa tarifară BlueBIZ beneficiază de bagaj mic de cabină (40x30x20 cm), maxim 10 kg; Bagaj mare de cabină (55x40x20 cm), maxim 10 kg; Bagaj de cală 32 kg (100x80x30 cm).

Cumpără rucsac / troler 40x30x20 (cm) pentru bagaj mână Wizz Air, Blue Air, RYANAIR

Comparativ cu trolerul de dimensiunile 55x40x20 cm, cel de 40x30x20 cm este greu de găsit. Oferta este limitată pentru că noile dimensiuni au intrat recent în politica de bagaje a companiilor aeriene, în special la companiile low-cost. Pentru cei interesați de rucsac / troler 40x30x20 (cm), avem câteva recomandări:

Trolerul de copii Fabrizio F20528 – 40 cm este confectionat din poliester de buna calitate, ceea ce va asigura rezistenta mare impotriva uzurii obisnuite. Designul de pe carcasa principala infatiseaza animalute din padure in nuante de roz si verde mint.

Trolerul cu printesa Poppy Trolls de la DreamWorks are un design modern si este potrivit pentru copii/scolari. Confectionat din poliester, este prevazut cu un compartiment incapator si practic unde cea mica isi poate pune cartile, caietele si penarul sau lucrurile ce ii sunt necesare atunci cand plecati in vacanta.

Cu 4 roti duble rotative silentioase, acest bagaj cu rotile aluneca fara efort pe partea ta in orice directie. Toate bagajele Mirano au trecut testul pe roti de 20 de km, care asigura rolele solide. De asemenea, echipat cu un maner telescopic, il puteti regla la inaltimea dvs. pentru o manevrare usoara.

Troler Lego V-Line, design Faces Black. Acest rucsac are 2 in 1 functionalitati, fiind atat rucsac, cat si troller, avand caracteristici excelente. Are spatele captusit, este prevazut cu bretele reglabile si doua buzunare laterale, practice pentru sticla cu apa sau fructe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.