Aeroporturi live – video live webcams – transmisiuni live

inbagaj.ro/

Suntem pasionați de avioane și de zboruri, dar și de călătorii. Urmărim tot ce zboară și ne place să privim lumea de sus. Suntem cu ochii pe companiile aeriene și aeroporturi. În lume sunt mii de aeroporturi, mai mari și mai mici.

Unele suportă doar trafic intern, altele sunt adaptate și la zboruri internaționale. Unele sunt limitate la avioane mici, altele sunt omologate pentru a primi aeronave de dimensiuni mari, cum ar fi A380 și B747. Mai sunt aerodromuri pentru zboruri de agrement sau baze nautice pentru hidroavioane.

Sunteți curioși să vedeți cum se desfășoară activitatea la sol printre avioane? Mai jos aveți câteva transmisiuni live de la aeroporturi importante din întreaga lume. E plăcut să vezi cum sunt pregătite aeronavele pe diferite aeroporturi din întreaga lume. Poate prindeți un răsărit frumos, un apus de poveste printre avioane, văzut în America de Nord sau în Australia.

Aeroporturi LIVE – video webcams

Olbia Costa Smeralda Airport – Sardinia, Italia

Praga International Airport – Cehia

Lanzarote Airport – Las Palmas – Insulele Canare

Syracuse Hancock International Airport – NORD (New York – Statele Unite)

Syracuse Hancock International Airport – SUD (New York – Statele Unite)

Syracuse Hancock International Airport – Mijloc (New York – Statele Unite)

Tallinn Airport – Estonia

The Asahi Shimbun AJW Narita Airport – Japonia

The Tokachi-Obihiro Airport, Hokkaido – Japonia

Mexico City International Airport – Mexic

Lista în curs de actualizare!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »