Concerte și festivaluri România 2022

După 2 ani de pauză și restricții, timp în care lumea parcă s-a oprit în loc, iată că vom avea din nou concerte și festivaluri în România. În 2022 revin cele mai așteptate și renumite concerte din România și festivaluri. Biletele au fost puse deja în vânzare, iar organizatorii au anunțat nume importante ce vor veni în România să concerteze sau să mixeze.

blankblank

Nu vor lipsi cele mai așteptate festivaluri din România, cum ar fi Untold 2022, Saga Festival, Summer Well sau Neverse. Legat de concerte, reamintim aici Iron Maiden, Evanescence, Placebo.

Este momentul să vă faceți planurile și să vă rezervați, după caz, cazare sau bilete de avion / tren. Grăbiți-vă să vă luați și biletele, locurile sunt limitate. Indiferent de genul muzical preferat, se găsește ceva care să-ți satisfacă nevoile. Iar dacă nu ți-ai făcut încă planul cu privire la concertele și festivalurile la care vei participa în 2022, poate găsești inspirație în recomandările de mai jos. Mai jos aveți lista cu cele mai importante concerte și festivaluri organizate în România, în 2022.