Cele mai bune telefoane în 2023

Telefonul mobil face parte din viața noastră cotidiană. Nu mai vorbim de un simplu accesoriu, ci de o extensie a noastră. Smartphone-ul este folosit zilnic, de când ne trezim și până când inchidem ochii. Cu atât mai mult, un telefon mobil este extrem de util în vacanțele noastre și în toate activitățile zilnice.

Telefoane de top în 2023

Un smartphone bun trebuie să îndeplinească o serie de caracteristici, indiferent dacă se încadrează în categoria premium sau este un model low cost. Un telefon bun are o baterie cu autonomie bună, vine înzestrat cu o configurație de top și este echipat cu o cameră foto performantă.

Este important ca telefonul mobil să fie bun, performant, să reziste la diferite condiții climatice, să aibă o autonomie foarte bună și să se miște foarte repede.

Pe piață există sute de modele, pregătite să îndeplinească până și cele mai exigente solicitări din partea utilizatorilor. Indiferent de mărimea ecranului sau de funcțiile avansate, cu siguranță topul celor mai bune telefoane din 2023 te va inspira pentru a face alegerea potrivită.

Alegerea unui nou smartphone nu este întotdeauna ușoară, așa că am adunat preferințele noastre într-un top al celor mai bune telefoane din 2023. De la durata de viață a bateriei până la performanța camerei, fiecare smartphone din această listă a fost revizuit și testat. Veți găsi opțiuni pentru iPhone și Android în diferite dimensiuni și bugete în această listă.

Majoritatea smartphone-urilor de mai jos sunt disponibile deblocate și ar trebui să fie compatibile cu toate rețelele de telefonie mobilă existente în România și Europa.

Cele mai noi telefoane lansate în 2023!

Cele mai bune telefoane la aproximativ 1500 lei

Cele mai bune telefoane la 1000 lei

Alegerile sunt subiective! În funcție de modul de utilizare și criteriile de selecție, cu siguranță clasamentele se pot schimba. Voi ce telefon utilizați în viața cotidiană? În opinia voastră, care e cel mai bun telefon mobil existent pe piață?