Noile servicii și modificări Blue Air, valabile din 31 martie 2019

0 1.096

Începând cu data de 31 Martie 2019, noile politici Blue Air sunt optimizate și adaptate nevoilor pasagerilor.

Astfel, a fost relaxată politica bagajul de cală aferent familiei tarifare Clasic. Limita a crescut de la 20 kg la 23 de kg. În acest fel, pasagerii se vor putea bucura de un bagaj mai încăpător.

Noile servicii și modificări Blue Air

Pasagerii au posibilitatea de a efectua check-in-ul online gratuit. În funcție de familia tarifară aleasă, perioada disponibilă în care acesta se poate efectua diferă dupa cum urmează:

  • Light – check-in-ul este deschis cu 3 zile înainte de plecare
  • Clasic – check-in-ul este deschis cu 7 zile înainte de plecare
  • Premium – check-in-ul este deschis cu 30 zile înainte de plecare

Serviciul de check-in online este disponibil pentru marea majoritate a rutelor. Este indicat ca, înainte de efectuarea check-in-ului, să verificați lista cu aeroporturile care fac excepție de la această regulă. Lista este disponibilă pe site-ul Blue Air.

În cazul în care zborul ales este cu plecare din sau spre unul din aeroporturile listate ca excepție, pasagerii pot efectua check-in-ul la aeroport, GRATUIT.

De asemenea, cei care achizitionează bilete Blue Air, au posibilitatea de a adauga contra-cost și serviciul de Îmbarcare prioritară, acesta fiind disponibil pe versiunea de mobil și tabletă.

Pentru moment, acest serviciu este disponibil pentru zborurile cu plecare din București (OTP), Cluj-Napoca (CLJ) și Iași (IAS).

Reamintim tuturor pasagerilor că pot avea un singur bagaj de mână dat fiind spațiul limitat de depozitare la bord, astfel limităm orice disconfort sau întârzieri ale zborului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.