BIAS 2019, 24 august 2019, cel mai mare show aviatic din 2019

0 334

Oficial, BIAS 2019 va avea loc pe 24 august 2019. Salvați această dată în calendar. Coincidența face ca Bucharest Air Show să aibă loc fix de ziua mea. Aștept cadourile la BIAS.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!
Save the date *24 august 2019

Save the date *24 august 2019#BIAS2019

Gepostet von Bucharest International Air Show am Mittwoch, 6. März 2019

BIAS este cel mai mare show aviatic din România. Anual, Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition strânge la București peste 100 de avioane, în evoluţii aeriene şi expuse publicului, sute de piloți și parașutiști, dar și mii de pasionați de avioane și aviație.

BIAS 2019 – Bucharest International Air Show

Ca în fiecare an, nu va lipsi Aeroclubul României, coorganizator BIAS. Cu siguranță vom asista la evoluții impresionante de acrobație aeriană. Nu vor lipsi îndrăzneala și talentul în formă pură ale piloților de la Hawks of Romania, care se pregătesc să piloteze cu măiestrie avioanele Extra 300!

BIAS-Bucharest-Air-Show
Foto: Bucharest International Air Show

White Wings – formaţia de acrobaţie cu planoare a Aeroclubului României și Blue Wings – echipă de paraşutism vor fi la înălțime, garantând un nou spectacol plin de adrenalină!

Și în 2019, ne așteptăm la evoluții spectaculoase realizate de Iacării Acrobați și Jurgis Kairys, veterani la BIAS.

BIAS-Bucharest-Air-Show

Vom reveni cu lista completă a invitaților din țară și de peste hotare. Așteptăm cu sufletul la gură să vedem invitații speciali ai show-ului din acest an.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »