blank

AirlinesTravel.ro la 2 ani şi 100 000 unici

0 957

Iată că a mai trecut 1 an. Parcă ieri a fost 25 martie 2012, data la care am anunţat oficial „decolarea” proiectului Airlines Travel în online-ul românesc. Însă iată că se împlinesc 2 ani de zboruri printre nori, mereu cu ochii pe cer şi cu gândul la avioane, rătăcind prin aeroporturi.

În al doilea an, Airlines Travel s-a bucurat de o creştere semnificativă, atât a traficului pe site, dar şi a notorietăţii în industriile aviaţiei şi de travel. Am publicat aproximativ 1000 de articole despre avioane, companii aeriene, aeroporturi, bilete de avion, curse aeriene, turism şi multe altele.

În perioada aprilie 2013 – martie 2014, site-ul airlinestravel.ro a fost vizitat de aproximativ 100 000 unici, care au generat aproximati 250 000 de afişări în 140 000 de vizite. Ştiu că este loc şi de mai bine, dar mă bucur de aceste rezultate. În România, sunt multe agenţii de turism  care nu înregistrează acest trafic.

În topul preferinţelor cititorilor Airlines Travel, se regăsesc articolele:

Cum să-ţi faci paşaport temporar la urgenţă – un articol scris după o experienţă personală.
Cum poţi comanda un taxi de 1.39 lei/km la aeroportul Otopeni – un articol util pentru toţi pasagerii care aterizează pe aeroportul Henri Coandă – Otopeni şi nu doresc o cursă RATB. S-au mai schimbat procedurile, dar sistemul funcţionează. Acum puteţi comanda taxiurile la Otopeni prin intermediul sistemelor interactive cu ecrane touch.
Bucureşti – Antalya – Bucureşti cu Air Bucharest (cursă charter) – infotrip Antalya cu Prestige Tours.
Tarife de la 99 EUR cu TAROM: Paris, Dublin, Amsterdam, Madrid, Barcelona, Dubai – o promoţie care a prins foarte bine şi de care au profitat foarte mulţi cititori Airlines Travel.
Qatar Airways va face recrutări la Bucureşti (cv-uri trimise până la 22 martie 2014) – un articol foarte util pentru cei îşi doresc o carieră în cadrul companiei Qatar Airways.

Şi lista poate continua, dar am preferat să mă opresc la top 5. Fiecare articol menţionat mai sus a înregistrat peste 1800 de accesări unice. Primul a depăşit 5000 de accesări unice.

Aşa cum v-am obişnuit din primul an de Airlines Travel, am continuat să participăm la o serie de evenimente dedicate industriilor aviaţiei civile şi de travel. Plus multe conferinţe de presă în urma cărora am revenit cu informaţii utile şi practice.

„Prima lecţie de zbor” cu TAROM în perioada 1 – 2 iunie 2013 – un eveniment foarte frumos şi pe placul celor mici. O ocazie unică pentru mulţi dintre ei.
Ziua porţilor deschise la TAROM pe 18 septembrie 2013.
– Am fost parteneri media la BIAS 2013: BIAS 2013 înainte de start, Fotografii BIAS 2013, Zbor în crepuscul.

Pe zona de travel, în 2013, am fost:

– Într-un city break la Madrid – în parteneriat cu Paravion.ro.
– Într-un city break la Iaşi – la invitaţia Icar Tours.
– Într-un infotrip în Antalya cu Prestige Tours.
– Pe „litoralul meu” împreună cu Accent Travel şi Happy Tour.
– Într-un workshop dedicat fotografiei de travel #ATRADoftana – eveniment organizat de Eventur şi Atra Doftana. Dragoş Asaftei ne-a fost profesor.
– În Vama Veche şi Dalboka cu #YoungTours.
– La H10 Sport Lounge Constanţa şi Hotel IAKI.
– Un weekend pe Valea Prahovei – #calatorpevaleaprahovei, eveniment organizat de Turism Market şi cu sprijinul Hotel Cumpatu.
– La Piatra Neamţ – #priNeamt, eveniment organizat de Eventur.

A fost un an încărcat, dar cu multe experienţe frumoase. Continuăm şi în 2014. Pentru a fi la curent cu noutăţile din industria aviaţiei civile, vă invit să vă alăturaţi fanilorAirlinesTravel pe facebookpe twitter şi să vă abonaţi la feed-ul de ştiri.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost, sunteţi şi veţi fi alături de acest proiect! Din 2012, suntem mereu printre nori! Cerul înseamnă „acasă”!

(foto: mi9.com)

Leave A Reply

Your email address will not be published.