Puteţi comanda taxiurile la Otopeni prin intermediul sistemelor interactive cu ecrane touch

2 1.232

De azi, Aeroportul Internaţional Henri Coandă are două sisteme interactive cu ecrane touch, cu ajutorul cărora vă puteţi chema taxiul, informează un comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. Acestea sunt amplasate în terminalul „Sosiri”.

Această facilitate va putea fi utilizată gratuit, urmând să înlocuiască integral actualul sistem de taxi la comandă telefonică, după o perioadă de testare de 30 de zile.

taxi-otopeni

Prin intermediul noului serviciu, realizarea comenzilor taxi se va simplifica la minimum, sistemul utilizând un soft în mai multe limbi, dar şi o interfaţă grafică intuitivă, accesibilă inclusiv pasagerilor care nu cunosc o limbă de circulaţie internaţională.

În prezent, pe Aeroportul Henri Coandă, sunt amplasate, pentru taxiurile la comandă, două help-desk-uri, pe fluxul de sosiri, cu panouri informative conţinând numere de telefon ale companiilor de taxi şi tarifele practicate de acestea, precum şi telefoane cu acces gratuit pentru efectuarea comenzilor.

Reorganizarea activităţii de taximetrie pe aeroportul Otopeni a fost implementată de la 1 februarie 2013, după mai multe presiuni din partea pasagerilor şi a presei. Reamintim că măsurile de la aeroport vizând taximetria au fost luate după ce, anul trecut, o studentă japoneză a fost ucisă de un bărbat care a acostat-o la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, propunându-i să o transporte cu un taxi către destinaţia dorită.

Leave A Reply

Your email address will not be published.