Wizz Air va opera 158 de zboruri săptămânale cu plecare din Bucureşti

1 349

Aşa cum v-am anunţat în decursul zilei de ieri, Wizz Air a prezentat 4 noi rute cu plecare din Bucureşti – Bucureşti – Malta (12 iunie), Bucureşti – Malaga (15 iunie), Bucureşti – Malmo (12 iunie) şi Bucureşti – Doncaster Sheffield (13 iunie) – şi o rută cu plecare din Cluj – Cluj – Basel (25 iulie).

Cu aceste noi destinaţii de la Bucureşti, Wizz Air va oferi 158 zboruri săptămânale spre 34 de destinaţii, reprezentând o creştere de 20%, comparativ cu anul precedent (din iulie 2014). Compania consideră că mărirea capacităţii în Bucureşti va stimula piaţa locurilor de muncă în aviaţie şi în turism, în timp ce clienţii vor avea acces la mai multe servicii low cost.

John Stephenson, Executive Vice President Wizz Air, a declarat:

“Sunt încântat să anunţ o nouă investiţie semnificativă în flotă şi în creşterea numărului de locuri de muncă la baza din Bucureşti. Prin alocarea unei noi aeronave A320 în Bucureşti ne arătăm angajamentul faţă de România, prin crearea de noi locuri de muncă şi stimularea turismului şi industriei ospitalităţii. Sperăm ca noile servicii introduse din Bucureşti spre Doncaster Sheffield, Malaga, Malmo şi Malta să fie la fel de populare ca cele peste 30 de rute din reţea. Wizz Air a reacţionat prompt la oportunităţile de dezvoltare din pieţele cheie şi dorim să ne asigurăm că România se va bucura în continuare de conexiuni aeriene excelente cu restul Europei. Sfătuim pasagerii români să intre pe wizzair.com şi să-şi rezerve zborurile pentru vacanţa de vară.”

În vara acestui an, Wizz Air va deschide a 5-a bază din România, la Craiova, a 19-a din reţea.

5 baze wizz air

Din vara acestui an, Wizz Air va aloca o nouă aeronavă bazei de la Bucureşti, prilej cu care va mări şi frecvenţele pe câteva rute:

– Bucureşti – Dortmund, de la 7 la 11 zboruri săptămânale;
– Bucureşti – Tel Aviv, de la 3 la 5 zboruri săptămânale;
– Cluj – Londra (Luton), de la 7 la 9 zboruri săptămânale;
– Sibiu – Londra (Luton), de la 2 la 3 zboruri săptămânale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.