fbpx Poze BIAS 2013 - Zbor in crepuscul

Poze BIAS 2013 – “Zbor în crepuscul”

1 373
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

La BIAS 2013, în a doua parte a zilei s-a desfăşurat “Zbor în crepuscul“. Am urmărit acrobaţii aeriene în amurg. Dintre toate evoluţiile, proiectul “Air Bandits” a oferit cel mai frumos spectacol. În evoluţia lor, Iacării folosesc un avion de tip YAK 52 TW, fabricat integral în România, model folosit pentru şcoală, antrenament şi demonstraţii aeriene de înaltă acrobaţie.

bias_2013_zbor_planor_amurg

Ei oferă un spectacol senzaţional în formaţie, conţinând elemente cu un grad ridicat de dificultate, folosind efecte pirotehnice în display-ul acrobatic de noapte. În proiectul “Air Bandits”, Iacării colaborează cu Jurgis Kairys, ceea ce a ridicat nivelul de senzaţional al evoluţiilor.

bias_2013_show_incendiar

Mai jos aveţi o galerie foto cu imagini de la “Zbor în crepuscul”!

1 comentariu
  1. […] – „Prima lecţie de zbor” cu TAROM în perioada 1 – 2 iunie 2013 – un eveniment foarte frumos şi pe placul celor mici. O ocazie unică pentru mulţi dintre ei. – Ziua porţilor deschise la TAROM pe 18 septembrie 2013. – Am fost parteneri media la BIAS 2013: BIAS 2013 înainte de start, Fotografii BIAS 2013, Zbor în crepuscul. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.