Autobuz de noapte pe ruta Bucuresti – Aeroportul Otopeni

17 6.917

După ce RATB a suplimentat numărul de autobuze pe traseele 780 şi 783, iată de mâine vom avea şi cursă de noapte pe ruta Bucuresti – Aeroportul Otopeni.Ca urmare a solicitărilor primite din partea călătorilor privind extinderea ofertei de transport public între Bucureşti şi Aeroportul Henri Coandă, începând cu data de 13.04.2012, linia expres 783 va avea program de circulaţie atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte.

Pe timpul nopţii, autobuzele vor circula la intervale de 40 de minute, după un program de circulaţie care a fost configurat în funcţie de cererea de transport pe relaţia “Aeroport Henri Coandă” şi de graficele de circulaţie ale liniilor de noapte.

Orarul autobuzelor 780 şi 783

Traseul liniei expres 783 este următorul: Piaţa Unirii, Bd. I. C. Brătianu, Piaţa Universităţii, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. G-ral Gheorghe Magheru, Piaţa Romană, Bd. Lascăr Catargiu, Piaţa Victoriei, Bd. Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piaţa Presei Libere, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Aeroportul Henri Coandă.

Preţul unei călătorii pentru linia expres este de 3,5 lei.

17 Comentarii
 1. Madalina says

  Va rog , daca stiti , sa mi spuneti sigur daca autobuzul 783 circula pe timp de noapte . Zborbul meu ajunge la ora 1.00 noaptea si as vrea sa stiu ce fac , incotro sa ma indrept … Multumesc anticipat pentru un raspuns sigur !

  1. Sorin Rusi says

   Din ceea ce stim noi si conform informatiilor oficiale de pe site-ul RATB , autobuzele expres 783 si 780 circula si pe timp de noapte la un interval orar stabilit. Consultati programul cu plecarile de la aeroport .

   Biletele se pot cumpara de la casa de bilete sau de la un automat de bilete.

 2. Lucian says

  Circula si noaptea foarte precis. Respecta orarul. Eu am luat acum 783 din Piața Victoriei si a venit la 2.50. Pe orar scria ca pleaca din Unirii la 2.45

  1. Madalina says

   multumesc Lucian !imi este de ajutor raspunsul tau ; asta inseamna ca voi gasi si eu in aeroport la ora 1.00 noaptea …

 3. Sorin Rusi says

  Madalina, noi ti-am spus ca circula :D.

 4. Eugen Dragutoiu says

  Salut, Am cautat sa vad orele de noapte ale autobuzului 780 de la Gara de Nord spre Otopeni si nu gasesc nicaieri. Unde pot sa vad asa ceva? Merci
  Eugen

  1. Sorin Rusi says
 5. Trubac says

  Multumesc pentru informatii.
  De unde se poate cumpara bilet? Se poate cumpara de la sofer? Daca e vreun automat in statie la Otopeni se vind si alte bilete? Mi-e teama ca nu o sa ma descurc sa cumpar bilet la 3.00 dimineata cand aterizez.
  Multumesc anticipat.

  1. Sorin Rusi says

   Exista casa de bilete deschisa non-stop la OTP, in statia RATB de la Terminalul Sosiri. In aceeasi statie exista si un automat de bilete.

   1. Trubac says

    Multumesc pentru raspuns!

 6. Aceasta este o oportunitate pentru bucuresteni. De ce nu circula si la Gara de Nord un asemenea autobuz? (intrebare retorica0

 7. LILIANA says

  Buna ziua. Mai circula autobuzele de noapte ?Am avion din Otopeni la ora 3:55

  1. Sorin Rusi says

   Din ce stim noi, doar 783 de la Unirii

 8. Virginia says

  Bună ziua! Sosesc în Aeroportul international Otopeni la ora 23,45, găsesc autobuze după miezul nopții?

Leave A Reply

Your email address will not be published.