blank

Tarife de la 99 EUR cu TAROM: Paris, Dublin, Amsterdam, Madrid, Barcelona, Dubai

4 1.151

Compania TAROM lansează o promoţie valabilă pe toate destinaţiile sale, cu preţuri începând de la 99 euro (toate taxele incluse).

În perioada 1 octombrie – 31 octombrie 2013, TAROM invită toţi iubitorii de călătorii să achiziţioneze bilete dus -întors spre/dinspre următoarele destinaţii TAROM: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Dubai, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti sau Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti sau Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti sau Cluj), Roma (din Bucureşti sau Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti).

Bucureşti – Dublin – Bucureşti la 99.31 EUR

bucuresti_dublin_99_tarom

Bucureşti – Amsterdam – Bucureşti la 99.33 EUR

bucuresti_amsterdam_99_tarom

Bucureşti – Paris – Bucureşti la 99.16 EUR

bucuresti_paris_99_tarom

Bucureşti – Londra – Bucureşti la 99.13 EUR

bucuresti_londra_99_tarom

Bucureşti – Barcelona – Bucureşti la 98.68 EUR

bucuresti_barcelona_99_tarom

Bucureşti – Madrid – Bucureşti la 98.77 EUR

bucuresti_madrid_99_tarom

Bucureşti – Dubai – bucureşti la 98.26 EUR

bucuresti_dubai_98.26_tarom

Preţurile biletelor de avion încep de la 99 euro, pentru un bilet dus – întors, cu toate taxele incluse. Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro cât şi prin agenţiile proprii TAROM. În aceste condiţii, TAROM operează reduceri cuprinse între 30% şi 70%, în funcţie de destinaţii.

Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioadele 01 noiembrie – 19 decembrie 2013; 06 ianuarie- 28 februarie 2014.

“În această toamnă, misiunea companiei TAROM este de a se dedica clienţilor săi care nu au savurat vacanţa de vară îndeajuns şi cărora, noi le oferim un pachet excelent de călătorie, fie pentru o vacanţă de o săptămână, fie pentru un citybreak. Este o oportunitate pe care le-o oferim pasagerilor noştri, de a călători pe toate destinaţiile TAROM la un preţ atât de mic. În aceeaşi măsură, ţin să asigur toţi clienţii TAROM că păstrăm aceleaşi standarde de calitate, oferindu-le aceleaşi facilităţi şi gratuităţi (check-in în aeroport, bagaje, catering, alegerea locului în avion, etc) deşi tarifele TAROM concurează cu cele ale companiilor low cost”

,a declarat Christian Heinzmann, Director Executiv, Accountable Manager.

Compania TAROM recomandă pasagerilor săi achiziţionarea biletelor de avion online, prin intermediul www.tarom.ro, acum şi pe Smartphone. În data de 18 septembrie 2013, TAROM a organizat o tragere la sorţi unde au participat automat persoanele care au achiziţionat bilete de avion online. Cu această ocazie s-au câştigat 59 de bilete de avion gratuite!

*La această ofertă locurile sunt limitate
**Se exceptează cursele operate în code share, cursele din şi spre Chişinău şi unele zboruri Bucureşti-Dubai-Bucureşti, Bucureşti-Viena-Bucureşti.

4 Comentarii
  1. Maestrul RA says

    Preturile sunt foarte bune, si mai ales ca Tarom este o companie full service ! Bravo managementului privat !!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.