6 ani de AirlinesTravel.ro și 1.3 milioane de cititori unici

Pe 25 martie 2018, am desfăcut șampania pentru 6 ani de AirlinesTravel.ro. În urmă cu 6 ani, fix la această dată, AirlinesTravel.ro decola oficial pe internet.

0 420

Am desfăcut o bere și derulez cei 6 ani de AirlinesTravel.ro. Pe 25 martie, dar în urmă cu 6 ani, am lansat oficial acest site. Data aceasta nu este întâmplătoare. Pe 25 martie 2012, aviația a trecut la orarul de vară. Și astăzi, 25 martie 2018, aviația trece la orarul de vară.6 ani de AirlinesTravel.ro

Totul a pornit din pasiune pentru avioane și zboruri, pentru călătorie și tehnologie. Totodată, am vrut să aduc informația din aceste domenii la un click distanță. Să încurajez oamenii să călătorească, să zboare, să descopere lumea.

Deasupra norilor

Astăzi, după 6 ani de proiect, trag linie și analizez cifrele: 4200 de articole publicate; 1.3 milioane de cititori unici, 2.9 milioane de afișări. Comunitatea Airlines Travel pe facebook, a celor pasionați de avioane, zboruri și călătorii a depășit 20 000 de fani. Merităm un like?:)

1.3 milioane de cititori unici

Am petrecut mii de ore în căutarea și publicarea celor mai interesante și utile știri și editoriale. Am petrecut sute de ore în zbor, prin aeroporturi și cu ochii după avioane. Mânat de pasiunea pentru călătorii, am ajuns în zeci de aeroporturi și destinații din Europa, Orientul Mijlociu și foarte puțin în zona asiatică. Și cu siguranță nu mă opresc aici.

Airbus-A350-XWB-face-to-face

Îmi amintesc cu emoție de primul articol publicat pe AirlinesTravel.ro – Airbus a livrat a 5000-a aeronavă din familia A320 (video). Îmi amintesc cu multă bucurie de vizita făcută la fabrica Airbus din Toulouse, unde am avut surpriza să văd un Airbus A350 în toată splendoarea lui. Iar în 2017 am avut bucuria să zbor la bordul unui Airbus A350-900 Lufthansa. Nu voi uita călătoriile din Spania, Portugalia, Olanda, Franța, Germania, Polonia, Italia, Turcia, Grecia, Anglia și multe, multe altele.

plaja-din-Mondello

Site-ul AirlinesTravel.ro a fost partener media și a sprijinit zeci de conferințe și evenimente dedicate turismului și aviației. Avem o tradiție în a fi parteneri media la BIAS și probabil vom continua și la BIAS 2018.

Le mulțumesc partenerilor și colaboratorilor pentru că ne-au fost alături și au avut și au încredere în mine, în echipă și în AirlinesTravel.ro (una dintre puținele publicații online de aviație și travel din România). Și aș dori să amintesc aici de câțiva parteneri dragi nouă!

Sorin-Atena

Companii aeriene și producători de avioane: Airbus; Blue Air; Carpatair; Wizz Air; Lufthansa; Air France; KLM; TAROM; TAP Air Portugal; Ryanair.
Agenţii de turism: Paradis Vacanțe de Vis; Tramp Travel; Icar Tours; Happy Tour; Prestige Tours; Bavaria Tour; Vacanțe Luxury.
Hoteluri și pensiuni: Hotel Unirea – IAŞI; Pensiunea Iara – Delta Dunarii; Hotel Cumpătu – SINAIA; Vila Camelia – SINAIA; Vila Laura – Bușteni; Casa Medievală – Bran.
Tehnologie și tech travel: ASUS; Romoss; Canon.

Sorin-ASUS-UX305
Sorin zen cu ASUS UX305

Însă, totul a fost posibil datorită celor ce citesc și descoperă zilnic AirlinesTravel.ro. Am primit foarte multe mesaje de încurajare, de mulțumire și care au lădaut efortul depus de noi în dezvoltarea acestui site. Aceste mesaje ne-au dat puterea să continuăm. Vă mulțumim, dragilor!

Airbus-A350-Lufthansa-Budapesta

Le mulțumesc și prietenilor, dar în special băiatului cu degetele dibace – Cristian și prietenului de la tehnic – Marian, care au fost parte din acest proiect încă de la publicarea primului articol. Guys, keep in touch! Anca, Oana, Teodora, nici pe voi nu v-am uitat. Ați contribuit cu drag și pasiune la dezvoltarea AirlinesTravel.ro și vă mulțumesc. Aveți și voi un merit pentru ceea ce este azi acest proiect.

Oana in cautare de suveniruri

Și, nu în ultimul rând, vreau să-i mulțumesc soției pentru că mă susține și mă încurajează în dezvoltarea site-ului AirlinesTravel.ro. Te iubesc!

Le sunt recunoscător și celor ce ne-au criticat, ignorat, poate chiar înjurat, dar asta ne-au determinat să fim ambițioși și mai mult și să continuăm dezvoltarea site-ului AirlinesTravel.ro. Și nu ne oprim aici. Continuăm!

Mai jos aveți câteva articole și pagini cu mult succes în AirlinesTravel.ro. Au strâns zeci și chiar sute de mii de vizualizări. Cred că am făcut ceva bine :)…

Top 10 articole pe Airlines Travel

/cum-sa-ti-faci-pasaport-temporar-la-urgenta.html
/zborul-0b2945-de-la-blue-air-si-socul-si-groaza-din-presa-romaneasca.html
/autobuze-ratb-liniile-780-si-783-bucuresti-aeroport.html
/bias-2016-bucuresti-30-iulie-2016.html
/oferta-ryanair-100-000-de-bilete-de-avion-la-5-euro.html
/wizz-air-schimba-politica-bagajelor-de-cabina-bagajul-mare-de-mana-nu-va-mai-fi-tarifat.html
/metroul-din-madrid-orasul-de-sub-pamant.html
/boeing-747-cel-mai-mare-avion-de-pasageri-de-la-boeing.html
/top-5-cele-mai-lungi-zboruri-cu-avionul-din-lume.html
/antonov-an-225-mriya-cel-mai-mare-avion-din-lume.html

Top 10 pagini pe Airlines Travel

/plecari-sosiri-aeroportul-international-otopeni
/zboruri-live-avioane-timp-real
/plecari-sosiri-zboruri-aeroport-cluj-napoca
/curse-aeriene
/bilete-avion
/plecari-sosiri-zboruri-aeroport-iasi
/airlines
/companii-aeriene
/travel
/avioane

În urmă cu câteva luni, am demarat un proiect special cu și despre oamenii din aviație. Vă invit să citiți interviurile! Veți descoperi povesti foarte frumoase și motivaționale. Vom continua seria interviurilor cu mulți alți oameni din aviație, așa că stați cu ochii pe noi.

Vă mulțumim! Vă invităm să ne urmăriți și să ne citiți în continuare pe AirlinesTravel.ro, Facebook, Instagram, YouTube! Dacă vă place ceea ce citiți pe AirlinesTravel.ro, dați click pe articole, bannere, like-uri, sharuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.