Wizz Air schimbă politica bagajelor de cabină – bagajul mare de mână nu va mai fi tarifat

Din 29 octombrie 2017, Wizz Air introduce o nouă politică de bagaje. Bagajul mare de mână nu va mai fi tarifat.

2 17.857

Wizz Air anunţă astăzi că nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, începând cu 29 octombrie 2017.

Noua politică de bagaje la Wizz Air

Bagaje Wizz Air

Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj va fi inclus GRATUIT în preţul biletului.

Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor.

Bagaj-Mare-Wizz-Air

Pasagerii ce vor călători pe și din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână, direct prin canalele Wizz Air, vor primi ramburs 120% din prețul plătit, în conturile lor WIZZ.

În chestionarele privind satisfacția clienților, mai mult de 80% dintre pasageri au acordat companiei Wizz Air un punctaj foarte mare în ceea ce privește experiența la bord, deschiderea și profesionalismul angajaților.

Wizz Air este receptiv în permanenţă la sugestiile venite din partea pasagerilor, de aceea compania consideră că noua politică privind bagajele de mână va îmbunătăți și mai mult experienţa de călătorie alături de WIZZ.

Tot astăzi, compania aeriană anunţă lansarea unui nou serviciu pentru pasageri numit WIZZ Priority. Valabil de astăzi pe toate zborurile companiei, WIZZ Priority include:

– Prioritate la îmbarcare
– Pasagerii pot lua cu ei la bord încă un bagaj mic de mână (cu dimensiuni maxime de 40x30x18 cm)
– Din 29 octombrie o garanţie că bagajul mare de mână se poate lua la bordul aeronavelor (garanţia este, de asemenea, valabilă şi pentru pasagerii care şi-au achiziţionat WIZZ Go, WIZZ Plus şi WIZZ Privilege Pass).

2 Comentarii
  1. c. m. says

    Pe când și trenuri WIZZ ?!

    1. Sorin Rusi says

      🙂 Wizz ramane operator aerian…De trenuri se vor ocupa altii 😀

Leave A Reply

Your email address will not be published.