Inaugurarea rutei Iași – Timișoara cu TAROM (Foto)

Astăzi, 25 martie 2018, a fost inaugurată rută Iași - Timișoara cu TAROM. Au fost declarații de presă, au fost covor roșu și tort, multe emoții și ambiții.

0 785

După decizia Blue Air de a renunța zborurile triangulare de pe ruta Iași – Cluj – Timișoara, TAROM a luat decizia să-i preia locul. Astfel, compania națională a României va opera 2 zboruri interne, unind Moldova cu Banatul pe ruta Iași – Timișoara și Ardealul cu Banatul pe ruta Cluj – Timișoara.ATR-42-TAROM-YR-ATA

A fost inaugurată rută Iași – Timișoara

Astăzi, 25 martie 2018, a fost inaugurată ruta Iași – Timișoara. Evenimentul a avut loc în prezența oficalilor TAROM și Aeroportul Iași, a reprezentanților politici, a reprezentanților din presă și a pasagerilor. De la evenimentul de inaugurare nu au lipsit tortul tematic și covorul roșu.

Din ce observăm, în anul Centenarului, TAROM dorește să unească marile orașe ale României prin zboruri directe. Totodată, Werner Wolf susţine că se ia în calcul şi introducerea rutei Timişoara-Constanţa. De la Iași, Paul BUTNARIU, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, solicită o cursă Iași – Amsterdam. Probabil, după ce vor sosi alte 2 aeronave în flota TAROM, vom putea asista la deschiderea de noi rute.

Ruta Iași – Timișoara cu TAROM

Dar să revenim la ruta Iași – Timișoara. Aceasta va fi operată cu aeronave de tipul ATR 42/72, care pot transporta între 48 și 68 de pasageri. Oficialii TAROM spun că această capacitate este suficientă în raport cu cererea pe rută. Nu este exclus să fie introdusă aeronavă de capacitate mai mare, dar totul în funcție de solicitări.

Puteți achiziționa bilete de pe site-ul TAROM, dar și de la agențiile proprii și partenere TAROM. Tarifele pornesc de la 40 EURO (dus-întors). În prețul biletului sunt incluse: transportul bagajului de cală în limita maxima de 23kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) + 10 kg bagaj de mână; catering la bordul aeronavei. Plus check-in gratuit online, la birourile din aeroporturi, aplicație etc. Vezi orarul zborurilor Iași – Timișoara cu TAROM!

Mai jos aveți și câteva imagini de la inaugurarea rutei. Fotografiile sunt semnate de Marius Gerber!

Timisoara-Iasi-TAROM

Timisoara-Iasi-TAROM-echipaj-cabina

Timisoara-Iasi-TAROM-ATR-YR-ATA

Timisoara-Iasi-TAROM - declaratii

Timisoara-Iasi-TAROM - decolarea aeronavei

De menționat faptul că durata zborului este de aproximativ 1.5 ore, mul mai mică față de cele 17 ore cu ”trenul foamei”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.