Reluarea zborurilor regulate din / spre România. Vezi destinațiile, datele și companiile aeriene.

0 22.137

Pandemia de COVID-19 a reușit să paralizeze o planetă. Aici mă refer, în special, la aviație și turism. Au fost perioade când peste 4 miliarde de oameni au fost nevoiți să stea în casele lor pentru a încetini și preveni răspândirea noului coronavirus.

Cu toții am trăit acest blocaj (lockdown), inclusiv în România timp de 2 luni. Și nici în prezent situația nu e revenită la normal. Încă mai sunt restricții de deplasare între localități și chiar între țări și continente. Zborurile din / spre România sunt încă suspendate spre țările din centrul și vestul Europei. Dar sperăm ca din iunie să putem călători. Știm că nimic nu va mai fi la fel ca înainte de pandemie, dar avem nevoie de zboruri.

În continuare, situația aviației în vremea pandemiei de COVID-19 este incertă. Ce se întâmplă cu zborurile, cu biletele de avion, cu rutele, cu operatorii aerieni? Greu de răspuns în aceste vremuri unice și instabile.

Companiile aeriene vor să zboare, iar agențiile de turism vor să trimită turiștii în vacanțe. Există optimism, există speranță. Iar mai jos avem o recapitulare a zborurilor anunțate din / spre România începând cu iunie 2020. După această perioadă de tensiune și criză, merităm puțină relaxare.

Reluarea zborurilor din / spre România

Air France reia zborurile pe ruta Paris – București începând cu 3 iunie 2020

SWISS reia zborurile pe ruta Zurich – București începând cu 5 iunie 2020

Lufthansa reia zborurile pe ruta Frankfurt – București începând cu 1 iunie 2020

Air Serbia reia zborurile pe ruta Belgrad – București începând cu 15 iunie 2020

Czech Airlines reia zborurile Praga – București începând cu 25 mai 2020

RYANAIR reia zborurile Viena – București începând cu 3 iulie 2020

Eurowings reia zborurile Dusseldorf – Bucuresti începând cu 21 iunie 2020

Blue Air reia zborurile din / spre România începând cu 1 iulie 2020

RYANAIR reia zborurile din / spre România începând cu 1 iulie 2020

Așteptăm cu interes să vedem ce decid și companiile TAROM, Wizz Air, Turkish Airlines, LOT Polish Airlines, Croatia Airlines, EL AL, Aegean Airlines, Aeroflot, British Airways, Austrian Airlines cu privire la zborurile internaționale.

Wizz Air are câteva zboruri din Romania spre Ungaria, Lisabona, Suedia, Danemarca și Norvegia, in perioada 15-31 mai 2020. Și TAROM operează rar zboruri pe ruta București – Atena.

Suntem optimiști, dar în același timp și realiști. Ținând cont că pandemia de COVID-19 este în plină desfășurare, recomandăm la prudență și răbdare. Călătoriți responsabil! Așteptăm să vedem și noile condiții de călători, care vor fi impuse de autorități pentru distanțarea socială

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de companiile aeriene în corelație cu legile și restricțiile impuse de autoritățil e din respectivele țări. Zborurile ar putea fi reluate mai devreme față de datele prezentate, dar la fel de bine pot fi amânate / anulate. Pentru mai multe informații cu privire la rute, zboruri și bilete de avion, luați legătura cu operatorii aerieni.

Nu vă grăbiți să luați bilete de avion până când nu avem certitudinea că vor fi operate. Vă reamintim că zborurile sunt suspendate între România și tările din Europa Centrală și de Vest. Așteptăm decizia autorităților de la București.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish