Wizz Air a reluat zborurile din Romania spre Tel Aviv. Zboruri cu statut special!

0 11.947

Începând de astăzi, 5 iunie, Wizz Air a reluat zborurile din România spre Tel Aviv. Se zboară din Iași, Cluj, București. ATENȚIE!!! Aceste zboruri au stat special de repatriere.

În prezent, cetățenii străini nu au voie să intre în Israel. Așa că zborurile Wizz Air, care sunt operate din Iași, Cluj, București spre Tel Aviv, au regim special. Spre Tel Aviv sunt acceptați cetățeni sau rezidenți ai Israelului.

Până pe 15 iunie, vor fi operate următoarele zboruri spre Tel Aviv. Pe ruta București – Tel Aviv se va zbura pe 7, 10, 12, 14 iunie. Pe ruta Iași – Tel Aviv se va zbura pe 12 iunie. Pe ruta Cluj – Tel Aviv se va zbura pe 6, 9, 13 iunie.

După data de 15 iunie, sunt mari șanse ca rutele să fie deservite pe programul normal, în regim normal. Se așteaptă deciziile guvernamentale din Israel și din România

Așa că este bine, ca înainte să vă cumpărați bilete de avion spre Tel Aviv sau spre altă destinație din EUROPA și din lumea întreagă, să vă documentați foarte bine cu privire la condițiile de intrare în țara de destinație.

Călătoriți prudent!

Leave A Reply

Your email address will not be published.