Czech Airlines reia zborurile Praga – București începând cu 25 mai 2020

0 1.880

Czech Airlines a anunțat reluarea zborurilor din / spre Praga. Operațiunile vor începe pe 18 mai cu zboruri spre Amsterdam, Paris, Frankfurt și Stockholm. Iar din 24 mai 2020, Czech Airlines intenționează să zboare pe ruta Praga – Kiev.

Din 25 mai 2020, Czech Airlines are în plan să reia zborurile pe rutele Praga – București și Praga Odessa, cu condiția ca măsurile de carantină din Ucraina să fie încheiate așa cum este planificat în prezent.

Praga – București cu Czech Airlines

OK802 Praga 11:40 – 14:35 București
OK803 București 15:20 – 16:15 Praga

Zborurile Praga – București operate de Czech Airlines vor fi în zilele de luni și joi. Se va zbura cu aeronave de tipul Boeing 737-800.

Czech Airlines implementează noi reguli la bordul avioanelor sale

Czech Airlines a anunțat implementarea de noi măsuri la bordul aeronavei pentru siguranța pasagerilor. Aceastea includ în special obligația pasagerilor de a folosi măști pentru nas și gură la îmbarcare și pe parcursul întregului zbor, distanțare socială (păstrarea distanței de 2 metri la îmbarcare și debarcare) sau plăți contactless

La bordul avioanelor se aplică standarde de igienă foarte stricte. Interioarele aeronavelor sunt supuse unei dezinfectări minuțioase înainte și după fiecare zbor, inclusiv toaletele, scaunele și compartimentele de depozitare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.