Eurowings reia zborurile Dusseldorf – Bucuresti, din 22 iunie 2020

0 1.702

Prin intermediul unui comunicat de presă, Eurowings a anunțat extinderea programului operațional începând cu iunie 2020. Se vor relua zborurile spre 40 de noi destinații, iar flota se va dubla până la 20 de avioane.

Eurowings pune accentul pe conexiunile cu cea mai populară insulă însorită din Europa, Mallorca, spre care operează zboară din nou din cinci aeroporturi germane.

De asemenea, Sylt și Heringsdorf din Germania, precum și alte țări turistice, cum ar fi Grecia și Croația, au început să fie căutate de tot mai mulți turiști. În consecință, aceste destinații sunt adăugate din nou la programul de zbor Eurowings.

Eurowings reia zborurile Dusseldorf – Bucuresti

În plus, conexiunile interne germane de la Düsseldorf, Hamburg, Berlin, Munchen, Köln / Bonn și Stuttgart vor fi crescute. Și tot din Dusseldorf, Eurowings a anunțat intenția de a relua zborurile spre București.

Începând cu 22 iunie 2020, Eurowings va opera zboruri pe ruta Dusseldorf – București. Vor fi operate 2 zboruri săptămânale, luni și vineri. Urmând ca de la 1 iulie, frecvența să crească la 5 zboruri săptămânale.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autoritățil e din respectivele țări. În funcție de deciziile guvernamentale, zborurile pot fi anulate sau amânate. Călătoriți prudent și să vă documentați bine înainte cu privire la regulile de intrare la destinație.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.