Reluare zboruri Frankfurt – București cu Lufthansa, de la 1 iunie 2020

0 1.508

După o perioadă lungă de așteptare, avem vești bune pentru voi. Începând cu 1 iunie, Lufthansa reia zborurile pe ruta Frankfurt – București. Din fericire pentru noi, București face parte din lista scurtă a destinațiilor spre care va zbura Lufthansa începând cu iunie 2020.

Evident că frecvența zborurilor va fi redusă la început. Se va zbura în zilele de luni, miercuri, vineri în prima jumătate a lunii iunie. Posibil ca orarul zborurilor să nu fie încă actualizat după data de 15 iunie. Menționăm că zborurile Munchen – București NU vor fi reluate în prima jumătate a lunii iunie.

Frankfurt – București cu Lufthansa

LH1421 București 18:35 – 20:05 Frankfurt
LH1420 Frankfurt 14:30 – 17:50 București

Înainte să vă cumpărați bilete de avion, documentați-vă foarte bine despre măsurile impuse de autoritățile din țara de destinație. După data de 15 mai, cu siguranță vor fi noi reguli și restricții de călătorie. Biletele de avion se pot cumpăra de la compania aeriană Lufthansa sau de la agențiile partenere.

Zborurile pot suferi modificări de orar, pot fi anulate sau suspendate în conformitate cu deciziile autorităților. Trăim vremuri instabile în perioada pandemiei de COVID-19. Fiți prudenți și călătoriți responsabil!

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish