Bucuresti – Varsovia cu LOT Polish Airlines, de la 1 iulie 2020

0 648

Din informațiile primite, am aflat că LOT Polish Airlines își va relua activitatea și pe rutele internaționale. Iar de la 1 iulie va redeschide ruta Varșovia – București. Vă reamintim că în această perioadă, LOT operează doar zboruri interne.

Pentru început, pe ruta București – Varșovia, LOT Polish Airlines va opera 4 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Bucuresti – Varsovia cu LOT Polish Airlines

LO642 Bucuresti 15:45 – 16:30 Varsovia
LO641 Varsovia 11:45 – 14:35 Bucuresti

Ce este #BezpiecznyLOT în avion?

LOT Polish Airlines a implementat o serie de reguli și proceduri pentru siguranța și sănătatea pasagerilor și echipajelor de zbor. Aeronavele sunt echipate cu filtrele HEPA (High Efficiency Particulate-Air), care elimină până la 99.9% din bacterii și virusuri existenți în aer. Toate avioanele vor fi dezinfectate în mod regulat.

Personalul de cabină va purta măști și mănușiMasca este obligatorie și pentru toți pasagerii LOT. Aceștia trebuie să-și acopere gura și nasul pe toată durata zborului.

Ca parte a serviciului de la bord, LOT va aplica principiul „fără contact”, limitând interacțiunea directă între pasageri și echipaj. Băuturile și gustările vor fi servite în pachete individuale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.