Wizz Air redeschide bazele de la Craiova, Sibiu, Timișoara

3 11.465

Wizz Air și-a redeschis bazele de la Sibiu și Timișoara și a anunțat redeschiderea bazei din Craiova pentru 19 iunie. Pasagerii pot rezerva zboruri pe un total de 35 de rute către unele dintre cele mai populare țări precum: Germania, Austria și Elveția.

De asemenea, zborurile către aceste țări au fost reluate și de la celelalte baze și aeroporturi de unde Wizz Air operează în România.

Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță și fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord.

Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in și orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport.

În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât și al debarcării.

TOATE RUTELE WIZZ AIR OPERATE ÎN PREZENT DIN ROMÂNIA

OrașDestinații
BucureștiBasel-Mulhouse-Freiburg, Lisabona, Oslo Torp, Geneva, Billund, Malmo, Dortmund, Nurnberg, Stockholm Skavsta, Tel-Aviv
Cluj-NapocaViena, Basel-Mulhouse-Freiburg, Dortmund, Berlin Schonefeld, Memmingen, Frankfurt-Hahn, Nurnberg, Malmo, Billund
TimișoaraDortmund, Karlsruhe Baden-Baden, Memmingen, Frankfurt-Hahn
IașiDortmund, Larnaca, Billund
SibiuDortmund, Karlsruhe Baden-Baden, Memmingen, Frankfurt-Hahn, Nurnberg
CraiovaKoln
SuceavaMemmingen
Târgu MureșMemmingen, Budapesta

Zborurile Wizz Air operate din Romania in perioada 17-30 iunie 2020

3 Comentarii
  1. Vali says

    Buna seara…As vrea sa stiu si eu daca se zboară din Anglia in Romania .am bilet pe 25 iunie la Wizz Air….pana acum nu am primit nimic de la Wizz Air cum ca s ar anula..Multumesc

    1. Sorin Rusi says

      Doar daca UK intra pe lista verde a Romaniei…Insa sunt slabe sansele

Leave A Reply

Your email address will not be published.