blankblank

Emirates zboară cu Airbus A380 spre 15 destinații, în această vară

0 686

Emirates intensifică operațiunile și extinde serviciile în întreaga rețea pentru a satisface cererea mare de călătorii de agrement în timpul sezonului de vară, datorită relaxării restricțiilor de călătorie. Compania aeriană a reconstruit treptat și în siguranță rețeaua de rute pentru a deservi cererea de agrement, dar și creșterea numărului călătoriilor de afaceri sau cea a segmentului de familie.

Emirates deservește 115 destinații globale și, până la sfârșitul lunii iulie, va recupera aproape 90% din rețeaua pe care o deservea înainte de pandemie, operând 880 de servicii săptămânale spre 124 de orașe.

Emirates zboară cu Airbus A380 spre 15 destinații, în această vară.

Compania aeriană va relua serviciile spre șapte orașe în luna iulie: Veneția pe 1 iulie, Phuket, Nisa, Orlando și Mexico City pe 2 iulie, Lyon pe 9 iulie și Malta pe 14 iulie. Emirates va lansa, de asemenea, zboruri spre cel de-al doilea oraș ca mărime din Florida și unul dintre cele mai populare locuri de vacanță din lume, Miami, începând cu 22 iulie.

Compania aeriană va crește capacitatea și va extinde programele prin stabilirea frecvențelor pentru vară, conectând mai mulți clienți cu destinații populare și adăugând mai multe opțiuni pe măsură ce aceștia planifică vacanțele mult așteptate.

Emirates vor crește frecvența zborurilor spre 12 orașe din Europa, Africa și America de Nord, pe măsură ce vor fi redeschise mai multe destinații pentru vizitatorii internaționali: München, Dusseldorf, Hamburg, Zurich, Viena, Praga, Madrid, Stockholm, Bruxelles, Lisabona, Chicago și Tunis. În Europa, compania aeriană zboară în prezent spre mai mulr de 30 de orașe din 20 de țări, inclusiv destinații populare de vacanță din Grecia, Spania, Italia, Franța și Malta.

Mai multe zboruri spre destinații de top.

În Statele Unite, datorită programului de vaccinare extins și a relaxării restricțiilor de călătorie cu avionul, Emirates vor continua să își consolideze prezența. Odată cu adăugarea orașului Miami la rețeaua operațională în luna iulie, Emirates va opera peste 70 de zboruri săptămânale spre SUA, oferind peste 26.000 de locuri spre cele 12 gateway-uri, inclusiv Boston, Chicago, New York (JFK și Newark), Houston, Dallas, Los Angeles, San Francisco, Seattle, Washington DC și Orlando. De asemenea, compania aeriană își intensifică operațiunile transatlantice și pe ruta Milano-New York și Atena-Newark pentru a satisface volumele mari de pasageri și cererea ridicată.

Emirates va crește și rețeaua Airbus A380 în această vară, aducând experiența A380 în 15 orașe, cu 129 de servicii săptămânale. În timpul verii, compania aeriană intenționează să utilizeze peste 30 de A380-uri pentru ca experiența Emirates A380 continuă să fie căutată de clienți, mulți depunând eforturi pentru a-și rezerva călătoria pe un Emirates A380 pentru produsele semnate, spațiozitatea, liniștea și nivelurile de confort de neegalat.

Emirates va zbura cu A380 spre următoarele orașe, în perioada de vară: Cairo, Jeddah, Amman, Guangzhou, Londra Heathrow, Manchester, Frankfurt, Viena, Paris, München, Moscova, New York JFK, Los Angeles, Washington D.C. și Toronto.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.