Dubai – Barcelona – Mexico City cu Emirates, din 2 iulie 2021

0 153

Emirates a anunțat că, începând cu 2 iulie, vor adăuga la rețeaua lor operațională o nouă ruta spre Mexico City (MEX). Vor fi patru zboruri săptămânale, cu o escală în Barcelona (BCN). Această nouă rută va stimula comerțul și turismul, oferind în același timp clienților din întreaga lume conectivitate, comoditate și posiilitatea de a alege.

Traseul BCN-MEX va fi operat cu un Boeing 777-200LR Emirates, cu 38 de locuri l Business Class, într-o configurație 2-2-2 și 264 de locuri la Economy Class.

Dubai – Barcelona – Mexico City cu Emirates.

Zborurile vor fi efectuate în zilele de luni, vineri, sâmbătă, duminică:

EK255 Dubai 03:25 – 08:35 Barcelona 10:50 – 16:05 Mexico City
EK256 Mexico City 19:40 – 13:45+1 Barcelona 15:30 – 00:15+1 Dubai

Reluarea serviciului Dubai-Barcelona-Mexic va deservi clienții Emirates din Mexic și va oferi mai multe opțiuni călătorilor care se îndreaptă spre Europa, India, Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu prin Dubai sau Barcelona. Serviciul va oferi, de asemenea, conectivitate suplimentară la piețele globale pentru exporturile mexicane, cum ar fi avocado, fructe de pădure, mango, piese auto și consumabile medicale.

Emirates SkyCargo operează transportatori de marfă spre/din Mexico City încă din 2014, marcând șapte ani de operațiuni în această lună. În timpul pandemiei COVID-19, Emirates SkyCargo a continuat să opereze zboruri cargo la Mexico City, transportând vaccinuri necesare în țară, în timp ce continuă să sprijine și exporturile din Mexic.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.