blank

Dubai – Miami cu Emirates, din 22 iulie 2021

0 681

Emirates a anunțat lansarea un serviciu între al doilea oraș ca mărime din Florida, Miami, și Dubai, începând cu 22 iulie 2021, rețeaua din SUA ajungând astfel la 12 destinații. Noul serviciu va oferi călătorilor Emirates un alt punct de acces în Florida, după Orlando. Va fi deservită zona de sud a statului Florida, oferind – în același timp – mai multe conexiuni pentru călătorii care se îndreaptă spre Orientul Mijlociu, Asia de Vest și Oceanul Indian prin Dubai.

Odată cu adăugarea Miami la rețeaua operațională, Emirates va opera acum peste 70 de zboruri săptămânale spre destinațiile din SUA, oferind peste 26.000 de locuri spre cele 12 gateway-uri: Boston, Chicago, New York (JFK și Newark), Houston, Dallas, Los Angeles, San Francisco, Seattle, Washington DC și Orlando.

Dubai – Miami cu Emirates.

Vor fi patru curse săptămânale, în zilele de luni, joi, vineri și duminică, după următorul program.

EK213 Dubai 03:10 – 11:00 Miami
EK214 Miami 21:10 – 19:35 +1 Dubai

Zborurile spre și dinspre Miami vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 777-300ER.Aeronavele vor fi configurate cu trei clase Emirates: 8 apartamente private la First Class, 42 locuri cu pat la clasa Business și 304 locuri spațioase la clasa Economy.

Noul serviciu se va adăuga la conexiunile comerciale existente furnizate de Emirates SkyCargo, divizia de marfă a Emirates, care operează zboruri de marfă spre Miami din octombrie 2020, facilitând exporturile de produse perisabile, electronice și alte componente, precum și bunuri de comerț electronic. Emirates SkyCargo a operat, în trecut, mai multe zboruri charter cu aeronavele Boeing 777 cargo pentru a transporta cai campioni, de la Miami, la evenimente ecvestre din întreaga lume.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.