Emirates va relua zborurile pe ruta Dubai – Veneția, din 1 iulie 2021

0 559

Emirates va relua zborurile între Dubai și Veneția de la 1 iulie. Inițial, vor fi trei zboruri pe săptămână, sporind astfel conectivitatea între Emiratele Arabe Unite și Italia și oferind clienților mai multe opțiuni de călătorie.De asemenea, compania aeriană va crește și frecvența zborurilor spre Milano, de la 8 la 10 zboruri săptămânale, începând din luna iulie. Noul program va cuprinde un serviciu zilnic pe ruta Dubai – Milano – New York JFK și o rotație săptămânală între Dubai și Milano.

Împreună cu cele cinci zboruri săptămânale ale Emirates spre Roma și trei zboruri săptămânale spre Bologna , vor fi 21 de zboruri săptămânale spre patru orașe din Italia în luna iulie. Emirates va deservi Veneția, Milano, Roma și Bologna cu aeronavele sale moderne, Boeing 777-300ER.

Emirates va relua zborurile pe ruta Dubai – Veneția.

Extinderea serviciilor de zbor de către Emirates în Italia a venit în urma începerii programului pilot lansat de compania aeriană – „Covid-Tested flight” – program care permite pasagerilor să călătorească în Italia doar un un test PCR valabil.

Începând cu 2 iunie, clienții Emirates care călătoresc în Italia, și care au vârsta de peste 2 ani, trebuie să preținte autorităților rezultatul negativ al unui test PCR de COVID-19 sau al unui test rapid cu antigen, care să fie efectuat cu maximum 48 de ore înainte de plecare. Călătorii vor trebui să efectueze, de asemenea, un test rapid cu antigen și la sosirea în Italia, pe cheltuiala lor.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.