Emirates va relua zborurile din Dubai spre Malta, prin Larnaca, din 14 iulie

0 730

Emirates va relua zborurile din Dubai spre Malta, prin Larnaca, în Cipru, începând cu 14 iulie 2021, extinzând rețeaua de destinații europeane la 34 și oferind clienților din întreaga lume mai multe opțiuni de călătorie și conectivitate îmbunătățită, prin Dubai.

Malta a devenit prima țară din Uniunea Europeană care a obținut mult așteptata imunitate de grup împotriva COVID-19. Țara a imunizat deja 70% din populația sa adultă cu cel puțin o doză, iar peste 45% din populația adultă a primit deja vaccinul complet. Astfel, Malta a redeschis turismul internațional, la 1 iunie.

Pe măsură ce destinațiile internaționale încep să relaxeze restricțiile de călătorie, Emirates va extinde serviciile, iar Emirates va opera peste 280 de zboruri săptămânale în iulie din Dubai spre orașe din Europa, SUA, Orientul Mijlociu, Africa și alte escapade insulare populare, pentru călătorii care doresc să înceapă aventurile și experiențele mult așteptate în această vară fără probleme. costuri auxiliare și fără stresul carantinei.

Dubai – Larnaca – Malta cu Emirates.

Zborurile spre și dinspre Malta vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică, prin serviciul spre Larnaca deja existent al companiei aeriene. Cursele vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 777-200LR configurate cu două clase: 42 de locuri la clasa Business și 386 de locuri ergonomice la clasa Economy.

EK109 Dubai 08:00 – 11:10 Larnaca12:20 – 14:05 Malta
EK110 Malta 15:35 – 19:00 Larnaca 20:10 – 01:05 +1 Dubai

Începând cu 2 iunie 2021, clienții Emirates care călătoresc în Malta, și care au cel puțin 5 ani, trebuie să dețină un rezultat negativ al unui test PCR care să fie efectuat cu maximum 72 de ore înainte de sosirea în Malta. De asemenea, pasagerii trebuie să completeze un formular de localizare a pasagerilor (PLF) și un un rezultat negativ al unui test PCR la check-in pentru a fi acceptați în interiorul aeronavelor companiei aeriene. Cetățenii și rezidenții maltezi complet vaccinați pot prezenta un certificat de vaccinare la întoarcerea în Malta.

Pentru a încuraja turiștii să aleagă Malta, autoritățile locale au dezvoltat un sistem de stimulente financiare pentru cazare. Turiștii care aleg să călătorească independenți în Malta, ar putea primi bani pentru cazare. Prin acest sistem, Autoritatea pentru Turism din Malta va stimula călătorii independenți, care doresc să viziteze Insulele Malteze pentru minimum 3 nopți. Turiștii trebuie să-și rezerve direct vacanța ala unul dintre hotelurile de 3*, 4* și 5*.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.