Emirates va relua zborurile pe ruta Dubai – Phuket, din 2 iulie 2021

0 622

Emirates a anunțat că va relua cele patru servicii săptămânale spre insula Phuket, din 2 iulie 2021, odată cu redeschiderea insulei pentru turiștii internaționali. Mai mult, cei care sunt vaccinați împotriva COVID-19 se vor bucura de călătorii fără restricții.

Cu restricții în vigoare pentru a asigura o repornire sigură a industriei turistice din Phuket, clienții care călătoresc spre destinația cunoscută pentru plajele sale întinse și nisipurile albe se vor putea bucura de o călătorie într-unul dintre cele mai iubite locuri de vacanță din lume.

Emirates reia zborurile pe ruta Dubai – Phuket.

EK370 Dubai 03:00 – 12:30 Phuket – marți, vineri, sâmbătă și duminică
EK379 Phuket 00:10 – 03:05 Dubai – miercurea, sâmbăta, duminica și luni

Ruta Dubai – Phuket va fi operată cu aeronave de tip Boeing 777-300ER, cu o configurație de trei clase, oferind servicii premium la First și Business, precum și la clasa Economy. Destinația thailandeză rămâne una preferată printre călătorii din Orientul Mijlociu, Europa și nu numai. Emirates a reluat, de asemenea, zborurile către Bangkok încă din luna septembrie 2020, operând un serviciu zilnic.

Emirates și-a reconstruit treptat rețeaua globală, într-o manieră sigură și durabilă și a reluat zborurile, permițându-le călătorilor accesul spre 120 de destinații din America, Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Asia Pacific prin Dubai.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.