Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Emirates se extinde în Statele Unite. Din 2 iunie 2021, Emirates reia zborurile spre Orlando.

0 195

Emirates a anunțat că va relua cele patru curse săptămale spre Orlando, începând cu 2 iunie 2021, extinzând în continuare rețeaua sa din SUA și oferind clienților din întreaga lume mai multe opțiuni de călătorie și conectivitate îmbunătățită prin Dubai.

Odată cu adăugarea destinației Orlando la rețeaua operațională, Emirates va opera peste 60 de curse săptămânale spre și dinspre 11 destinații din SUA, inclusiv Boston, New York (JFK), Los Angeles, Chicago, Washington DC, Seattle, Dallas, Houston, San Francisco și Newark (începând din luna iunie). Reafirmă angajamentul continuu al companiei aeriene față de această piață și oferind conexiuni convenabile celor care călătoresc din și spre Orientul Mijlociu, Asia de Vest și Africa, prin Dubai.

Clienții Emirates au acces spre destinașii din SUA prin acordurile încheiate cu Jetblue și Alaska Airlines.

Zborurile spre / de la Orlando vor fi operate de patru ori pe săptămână, cu o aeronavă Boeing 777-200LR, cu 38 de locuri la clasa Business și 264 de locuri ergonomice în clasa Economy. Zborul Emirates EK219 va pleca din Dubai la ora 08: 55, ora locală, sosind în Orlando la ora 16: 30, ora locală, în timp ce zborul de retur EK220 va pleca din Orlando la ora 21:00, ora locală, sosind în Dubai la ora 19:10, ora locală, a doua zi.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.