blank

Blue Air a reluat zborurile spre Spania, Belgia și Anglia

2 9.721

Așteptarea a luat sfârșit. Lista actualizată de la INSP România a adus multă fericire în această seară. Românii din diaspora, care doreau să revină acasă din Spania, Olanda, Belgia sau Anglia, au avut adevărate motive de bucurie. Cei ce vor călători din aceste țări spre România nu vor mai fi obligați să stea în izolare / carantină.

Din 7 iulie, se pot relua oficial zborurile dintre România și Spania, Olanda, Belgia și Anglia. Ne-am aruncat o privire asupra tabelelor cu zboruri din aeroporturile din România și ne bucurăm să vedem acolo zborurile spre Londra, Liverpool, Birmingham, Zaragoza, Malaga, Castellon, Santander și multe altele.

Blue Air a reluat zborurile spre Spania, Belgia și Anglia

Blue Air, compania mult blamată în ultima perioadă, și-a reluat activitatea comercială la 1 iulie, în conformitate cu legile existente. Încă din luna mai, Blue Air a anunțat modificări în planul operațional: flota diminuată, destinații eliminate, numărul zborurilor redus. Ceea ce s-a și întâmplat odată cu reluarea zborurilor.

Începând de astăzi, 7 iulie, Blue Air a reluat zborurile spre destinații din Spania, Belgia și Anglia. Mai jos aveți lista destinațiilor și frecvențele săptămânale operate din România.

Zboruri Blue Air spre Spania de la București

Începând de astăzi, 7 iulie, Blue Air a început să zboare din București spre: Malaga (AGP) – 3 zboruri săptămânale; Palma de Mallorca (PMI) – 2 zboruri săptămânale, Valencia (VLC) – 3 zboruri săptămânale.

Zboruri Blue Air spre Belgia de la București, Bacău și Iași

Începând de astăzi, 7 iulie, Blue Air a început să zboare spre Belgia din: București – 4 zboruri săptămânale; Bacău – 2 zboruri săptămânale; Iași – 2 zboruri săptămânale.

Zboruri Blue Air spre Anglia de la București, Bacău și Iași

Începând de astăzi, 7 iulie, Blue Air a început să zboare din București spre: Londra Luton (LTN) – 5 zboruri săptămânale; Liverpool (LPL) – 2 zboruri săptămânale.

Începând de astăzi, 7 iulie, Blue Air a început să zboare din Iași spre: Londra Luton (LTN) – 4 zboruri săptămânale.

Începând de astăzi, 7 iulie, Blue Air a început să zboare din Bacău spre: Londra Luton (LTN) – 5 zboruri săptămânale.

Destinații Blue Air – valabile de la 1 iulie

OFICIAL: Lista destinațiilor Blue Air cu zboruri din IAȘI, după 1 iulie 2020, și frecvențele de operare. OFICIAL: Lista destinațiilor Blue Air cu zboruri din Bacău, după 1 iulie 2020, și frecvențele de operare. OFICIAL: Lista destinațiilor Blue Air cu zboruri din București, după 1 iulie 2020, și frecvențele de operare.

În acest moment, Blue Air a activat procedura concordat preventiv. Cu alte cuvinte, Blue Air se apără de insolvență.

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul www.blueairweb.com sau de la agențiile de turism acreditate și partenere Blue Air.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.