Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

OFICIAL: Lista destinațiilor Blue Air cu zboruri din București, după 1 iulie 2020, și frecvențele de operare.

3 47.168

Update 02 iulie 2020: Blue Air a reluat zborurile de la BACĂU în conformitate cu legile existente în viguare. Momentan, nu exista zboruri comerciale frecvente spre Bruxelles (Belgia); Liverpool (Marea Britanie) și Londra (Marea Britanie); Malaga (Spania), Valencia (Spania) și Palma de Mallorca (Spania); Tel Aviv (Israel). În rest se păstrează structura operațională prezentată mai jos.

Știrea inițială: Așa cum v-am anunțat de ceva timp, Blue Air se pregătește să relanseze zborurile din / spre România, dar și de la bazele din Torino și Larnaca.

După cum știți deja, restricțiile de călătorie impuse de guvernele statelor europene în efortul comun de a opri epidemia de SARS-CoV-2 continuă, fiecare stat impunând reglementări specifice privitoare la deschiderea frontierelor naționale.

În acest context, Blue Air își va relua zborurile regulate la începutul lunii iulie, după un program corelat cu măsurile de biosecuritate implementate la nivel european. Pentru a vă face o imagini cât mai clară a rețelei operaționale și a frecvențelor de operare asociate cu plecare din București, vă analizați tabelul de mai jos.

Lista destinațiilor Blue Air cu zboruri din București

Lista destinațiilor Blue Air cu zboruri din București

Așa cum am anunțat de ceva timp, Blue Air își va relua operațiunile într-o formă mai restrânsă. Va avea o flota diminuată, vor exista destinații eliminate din sistem, iar numărul zborurilor va fi redus. Conform informațiilor oferite de Blue Air, începând cu 1 iulie, vor fi operate în total 71 de zboruri săptămânale.

Rutele Blue Air eliminate de la baza din București

De la baza din București au fost eliminate următorele rute: Bucuresti – Bologna; București – Roma; Bucuresti – Catania; Bucuresti – Lisabona; Bucuresti – Barcelona; Bucuresti – Birmingham; Bucuresti – Bordeaux; Bucuresti – Castellón; Bucuresti – Madrid; Bucuresti – Munchen; Bucuresti – Paris CDG.

Suntem optimiști, dar în același timp și realiști. Ținând cont că pandemia de COVID-19 este în plină desfășurare, recomandăm la prudență și răbdare. Călătoriți responsabil! Așteptăm să vedem și noile condiții de călători, care vor fi impuse de autorități pentru distanțarea socială

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autoritățile din respectivele țări. Pentru mai multe informații cu privire la rute, zboruri și bilete de avion, luați legătura cu Blue Air, accesând pe site-ul www.blueairweb.com/.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Mulțumim Cristian Dumitru pentru informații!

Leave A Reply

Your email address will not be published.