fbpx Wizz Air a reluat zborurile de la Timișoara spre Anglia, Spania și Belgia

Wizz Air a reluat zborurile de la Timișoara spre Anglia, Spania și Belgia

0 3.198
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Așteptarea a luat sfârșit. Lista actualizată de la INSP România a adus multă fericire în această seară. Românii din diaspora, care doreau să revină acasă din Spania, Olanda, Belgia sau Anglia, au avut adevărate motive de bucurie. Cei ce vor călători din aceste țări spre România nu vor mai fi obligați să stea în izolare / carantină.

Wizz Air a reluat zborurile de la Timișoara

Începând de astăzi, 7 iulie, Wizz Air a reluat zborurile de la Timișoara spre Anglia, Spania și Belgia. Aceste zboruri vin să completeze programul operațional al sezonului estival 2020.

Ridicarea unor restricții începând cu luna iunie a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe aeroportul Timișoara spre și dinspre destinații din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen și Karlsruhe/ Baden-Baden), Italia (Bari, Bergamo, Bologna, Roma, Veneția), Franța (Paris-Beauvais).

Ca urmare a reactualizării listei țărilor, care sunt considerate sigure și din care pasagerii pot reveni în țară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinațiile din GermaniaItalia și Franța, se mai adaugă Anglia, Belgia, Olanda, Spania. Aeroportul Timișoara are legătură aeriană directă cu destinații din respectivele țări: Anglia (Londra-Luton), Spania (Barcelona, Madrid, Valencia), Belgia (Bruxelles-Charleroi).

Reamintim pasagerilor faptul că planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.