OFICIAL: Lista destinațiilor Blue Air cu zboruri din Bacău, după 1 iulie 2020, și frecvențele de operare.

4 22.019

Update 02 iulie 2020: Blue Air a reluat zborurile de la BACĂU în conformitate cu legile existente în viguare. Momentan, nu exista zboruri comerciale frecvente spre Bruxelles (Belgia) și Londra (Marea Britanie). În rest se păstrează structura operațională prezentată mai jos.

Știrea inițială: Așa cum v-am anunțat de ceva timp, Blue Air se pregătește să relanseze zborurile din / spre România, dar și de la bazele din Torino și Larnaca.

După cum știți deja, restricțiile de călătorie impuse de guvernele statelor europene în efortul comun de a opri epidemia de SARS-CoV-2 continuă, fiecare stat impunând reglementări specifice privitoare la deschiderea frontierelor naționale. Inclusiv România a suspendat zborurile regulate până pe 16 iunie.

În acest context, Blue Air își va relua zborurile regulate la începutul lunii iulie, după un program corelat cu măsurile de biosecuritate implementate la nivel european.

Pentru a vă face o imagini cât mai clară a rețelei operaționale și a frecvențelor de operare asociate cu plecare din Bacău, analizați tabelul de mai jos.

Lista destinațiilor Blue Air de la baza din Bacău

Așa cum am anunțat de ceva timp, Blue Air își va relua operațiunile într-o formă mai restrânsă. Va avea o flota diminuată, vor exista destinații eliminate din sistem, iar numărul zborurilor va fi redus. Conform informațiilor oferite de Blue Air, începând cu 1 iulie, vor fi operate în total 19 de zboruri săptămânale de la baza din Bacău.

Rutele Blue Air eliminate de la baza din Bacău

De la baza din Bacau se renunță la: Bacau – Bologna; Bacau – Madrid; Bacau – Atena; Bacau – Copenhaga; Bacau  Liverpool; Bacau – Oslo; Bacau – Stuttgart.

Suntem optimiști, dar în același timp și realiști. Ținând cont că pandemia de COVID-19 este în plină desfășurare, recomandăm la prudență și răbdare. Călătoriți responsabil!

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autoritățil e din respectivele țări. Zborurile ar putea fi reluate mai devreme de 1 iulie, dar la fel pot fi amânate după data de 1 iulie. Pentru mai multe informații cu privire la rute, zboruri și bilete de avion, luați legătura cu Blue Air, accesând pe site-ul www.blueairweb.com/.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Mulțumim Cristian Dumitru pentru informații!

Leave A Reply

Your email address will not be published.