Blue Air a reluat zborurile comerciale spre Italia, Germania, Irlanda, Franța, Spania, Anglia, Belgia

0 5.936

Așa cum era plănuit, Blue Air a reluat zborurile comerciale regulate, în conformitate cu legile existente. La început a reluat zborurile spre destinații din Germania, Italia, Franța, țări intrate pe lista verde INSP încă din luna iunie.

Iar din 7 iulie, odată cu ridicarea restricțiilor de călătorie spre 32 de țări europene, Blue Air a reluat zborurile spre Marea Britanie, Spania și Belgia.

Începând de marți, 7 iulie 2020, Blue Air anunță ca programul planificat, ce include peste 250 de zboruri/ săptămână în următoarea perioadă, este complet operational.

OFICIAL: Lista destinațiilor Blue Air cu zboruri din IAȘI, după 1 iulie 2020, și frecvențele de operare.
OFICIAL: Lista destinațiilor Blue Air cu zboruri din Bacău, după 1 iulie 2020, și frecvențele de operare.
OFICIAL: Lista destinațiilor Blue Air cu zboruri din București, după 1 iulie 2020, și frecvențele de operare.

Blue Air a reluat zborurile comerciale

De pe aeroportul București Otopeni: Belgia (Bruxelles), Cipru (Larnaca), Danemarca (Copenhaga), Finlanda (Helsinki), Franța (Paris Beauvais, Lyon, Nisa), Germania (Koln, Hamburg, Stuttgart), Irlanda (Dublin), Italia (Florența, Milano Malpensa, Napoli), Marea Britanie (Liverpool, Londra Luton), România (Cluj, Iași), Spania (Malaga, Valencia, Palma de Mallorca), Suedia (Stockholm).

De pe aeroportul din Bacău: Belgia (Bruxelles), Italia (Bergamo, Roma, Torino), Irlanda (Dublin), Marea Britanie (Londra Luton).

De pe aeroportul din Iași: România (București), Belgia (Bruxelles), Franța (Paris Beauvais), Germania (Koln, Munchen), Italia (Torino), Marea Britanie (Londra Luton).

De pe aeroportul din Cluj: Irlanda (Dublin), România (București).

De pe aeroportul din Sibiu: Germania (Stuttgart).

Zboruri interne de la baza Blue Air din Torino: Alghero, Catania, Lamezia Terme, Napoli, Trapani.

Zboruri regionale de la baza Blue Air din Larnaca: Atena, Salonic.

Blue Air și-a reluat activitatea într-o formă restrânsă

Așa cum anticipam și anunțam încă din mai 2020, Blue Air și-a reluat activitatea într-o formă restrânsă. Blue Air a redus numărul avioanelor din flotă, a renunțat la rute foarte importante (Madrid și Barcelona printre cele mai căutate), a micșorat frecvența zborurilor.

Pandemia de COVID-19 a pus în dificultate multe companii aeriene, iar Blue Air a fost lovită în plin. Pentru a se putea apăra în fața insolvenței, Blue Air a activat măsura CONCORDATULUI PREVENTIV.

Blue Air, turează motoarele!

Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.