Blue Air păstrează baza de la Torino. Vezi destinațiile pe care le va opera începând cu 1 iulie 2020!

1 19.064

Pandemia de COVID-19 a afectat puternic aviația și turismul, inclusiv în România. Blue Air trece printr-o perioadă dificilă, având nevoie de un sprijin financiar din partea autorităților. Iar  Guvernul a aprobat acordarea creditului de salvare.

Dar chiar și așa, sursele noastre spun că Blue Air va reduce flota și va diminua foarte mul rețeaua operațională. De fapt, putem vedea și singuri în sistemul de rezervări că Blue a redus foarte mult numărul de zboruri și rute internaționale, dar și pe rutele interne.

Din verificările noastre, pe lângă bazele din România, Blue Air păstrează baza din Larnaca și baza din Torino. Fiecare, cu câte un avion alocat.

Lergat de baza din Torino, Blue Air a redus considerabil programul operațional. Începând cu 1 iulie, vor fi operate zboruri pe rutele: Torino – Napoli; Torino – Catania; Torino – Lamezia Terme; Torino – Trapani și Torino – Alghero.

Zboruri Blue Air de la baza din Torino

Suntem optimiști, dar în același timp și realiști. Ținând cont că pandemia de COVID-19 este în plină desfășurare, recomandăm la prudență și răbdare. Călătoriți responsabil! Așteptăm să vedem și noile condiții de călători, care vor fi impuse de autorități pentru distanțarea socială

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autoritățil e din respectivele țări. Zborurile ar putea fi reluate mai devreme de 1 iulie, dar la fel pot fi amânate după data de 1 iulie.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.