TAROM, Blue Air și Wizz Air au reluat zborurile spre Bruxelles (Belgia)

0 3.278

Așteptarea a luat sfârșit. Lista actualizată de la INSP România a adus multă fericire în sufletele multora. Românii din diaspora, care doreau să revină acasă din Spania, Olanda, Belgia sau Anglia, au avut adevărate motive de bucurie. Cei ce vor călători din aceste țări spre România nu vor mai fi obligați să stea în izolare / carantină.Din 7 iulie, se pot relua oficial zborurile dintre România și Spania, Olanda, Belgia și Anglia. Ne-am aruncat o privire asupra tabelelor cu zboruri din aeroporturile din România și ne bucurăm să vedem acolo zborurile spre Bruxelles, Londra, Birmingham, Liverpool, Barcelona, Madrid, Malaga, Amsteram și multe altele.

Și pentru că mulți dintre voi ne-ați întrebat de zborurile din / spre Bruxelles, astăzm facem o recapitulare a zborurilor dintre România și Belgia.

TAROM, Blue Air și Wizz Air au zboruri spre Belgia

Zboruri TAROM spre Belgia

TAROM zboară de două ori pe săptămână pe ruta București – Bruxelles, aeroportul principal BRU. Conform sistemului de rezervări, zborurile sunt operate în zilele de luni și vineri. TAROM folosește aeronave de tipul Airbus A318.

Zborurile se pot rezerva pe site-ul TAROM, de la agențiile TAROM sau de la agențiile partenere TAROM.

Zboruri Blue Air spre Belgia

Blue Air și-a reluat activitatea comercială spre Italia, Germania, Irlanda, Franța, Spania, Anglia, Belgia. Conform noului program operațional, Blue Air zboară spre Belgia de la bazele București, Iași și Bacău.

Ruta București – Bruxelles este onoarată cu 4 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, sâmbătă duminică. Se zboară pe principalul aeroport din Bruxelles (BRU).

Ruta Bacău – Bruxelles este onoarată cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de luni și miercuri. Se zboară pe principalul aeroport din Bruxelles (BRU).

Ruta Iași – Bruxelles este onoarată cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri și sâmbătă. Se zboară pe principalul aeroport din Bruxelles (BRU).

Zborurile se pot rezerva pe site-ul Blue Air sau de la agențiile partenere Blue Air.

Zboruri Wizz Air spre Belgia

Wizz Air zboară spre Bruxelles din București, Cluj, Iași și Timișoara. Zborurile sunt active și disponibile spre cumpărare în sistemul de rezervări Wizz Air.

Pe ruta București – Bruxelles, Wizz Air zboară în fiecare zi. Wizz Air zboară pe spre Aeroportul Bruxelles Charleroi (CRL).

Pe ruta Cluj – Bruxelles, Wizz Air zboară de 5 ori pe săptămână, în zilele de marți, miercuri, joi, sâmbătă, duminică. Wizz Air zboară pe spre Aeroportul Bruxelles Charleroi (CRL).

Pe ruta Iași – Bruxelles, Wizz Air zboară de 2 ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă. Wizz Air zboară pe spre Aeroportul Bruxelles Charleroi (CRL).

Pe ruta Timișoara – Bruxelles, Wizz Air zboară de 2 ori pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică. Wizz Air zboară pe spre Aeroportul Bruxelles Charleroi (CRL).

Zborurile se pot rezerva pe site-ul Wizz Air sau de la agențiile partenere Wizz Air.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.