Emirates va zbura cu Airbus A380 pe ruta Dubai – Mauritius, de la 1 august!

0 607

Emirates va relua serviciile spre Mauritius în această vară, cu două zboruri săptămânale, începând cu 15 iulie, întrucât națiunea insulară își redeschide treptat granițele pentru turiștii internaționali. Pentru a satisface cererea pieței, cursele spre Mauritius vor fi operate cu aeronave de tip Emirates A380, începând cu 1 august. Călătorii complet vaccinați se pot bucura de o escapadă relaxantă și sigură, în stațiuni sigure și pre-aprobate COVID-19 aflate pe insulă.

De la plaje cu nisip alb, apă cristalină și peisaje delicioase – Mauritius rămâne una dintre cele mai populare destinații de vacanță, atrăgând călătorii din America, Europa și Orientul Mijlociu. Pasagerii Emirates se pot bucura și de alte destinații din Oceanul Indian, deoarece compania aeriană oferă 28 de zboruri săptămânale spre Maldive și 7 zboruri săptămânale spre Seychelles.

Emirates va zbura cu Airbus A380 pe ruta Dubai – Mauritius.

EK701 Dubai 02:35 – 09:10 Mauritius – joi și sâmbătă
EK704 Mauritius 23:10 – 05:45+1 Dubai – vineri și duminică

Experiența cu aeronavele Airbus A380 ale Emirates este uică pentru călători pentru cabinele sale spațioase și confortabile. Emirates operează aeronavele Airbus A380 Emirates spre New York JFK, Los Angeles, Washington D.C, Toronto, Paris, München, Viena, Frankfurt, Moscova, Amman, Cairo și Guangzhou.

În perioada 15 iulie – 30 septembrie 2021, Mauritius va redeschide frontierele pentru pasagerii vaccinați. Călătorii complet vaccinați se pot bucura de o „vacanță la hotel” și pot alege dintr-o listă extinsă de hoteluri aprobate aflate pe insulă. De la 1 octombrie, Mauritius va începe să întâmpine călătorii complet vaccinați, care pot explora insula în mod liber, fără restricții.

Emirates zboară cu Airbus A380 spre 15 destinații, în această vară.

Emirates deservește 115 destinații globale și, până la sfârșitul lunii iulie, va recupera aproape 90% din rețeaua pe care o deservea înainte de pandemie, operând 880 de servicii săptămânale spre 124 de orașe.

Compania aeriană va relua serviciile spre șapte orașe în luna iulie: VenețiaPhuketNisa, Orlando și Mexico CityLyon și Malta. Emirates va lansa, de asemenea, zboruri spre cel de-al doilea oraș ca mărime din Florida și unul dintre cele mai populare locuri de vacanță din lume, Miami, începând cu 22 iulie.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.