Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Curse cu trenul CFR Călători spre Parc Divertisment Chiajna – Divertiland Water Park – Parc Acvatic Bucuresti

0 380

Călătorește cu trenurile CFR Călători din București Nord sau București Basarab până la prima stație de tren a distracției – Parc Divertisment Chiajna și dă-ți întâlnire cu vacanța la Parcul acvatic din Chiajna!

Biletele de tren sunt disponibile la casele de bilete ale CFR Călători, online și din aplicația mobilă. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor accesați www.cfrcalatori.ro.

Bucureștenii pot ajunge cu trenul la parcul de distracții Divertiland Water Park – Parc Acvatic Chiajna -Bucuresti în aproximativ 20 de minute. Zilnic sunt trei / patru trenuri cu plecare din București: R9001 (07:52); IR1823 (08:45); R9003 (11:50); R9347 (15:24). Trenurile de retur sunt urmatoarele: R9340 (06:29); IR1824 (15:39); R9010 (21:06). Tariful unui bilet întreg la clasa I este de 6.3 lei, în timp ce prețul pentru un bilet întreg la clasa a II-a este de 4.9 lei.

Divertiland Water Park este o destinatie de familie prin excelenta, cu atractii potrivite pentru fiecare. Divertiland Water Park se angajează să susțină turismul românesc, oferind vizitatorilor multiple modalități de a petrece timpul liber în apropierea Bucureștiului.

La Divertiland Water Park vă puteți bucura de: piscina cu valuri, cea cu 6 moduri de generare a valurilor; molcomul Lazy River; cele 22 de tobogane cu flux continuu de apa, dintre cele mai înalte și mai palpitante din sud-estul Europei; Rain Fortress; piscina de dimensiuni olimpice si replica sa mai mică rezervata copiilor din zona Super Paradise; cele doua mini-piscine din fata barului The Beach, ideale pentru a savura cocktailul preferat relaxat la bazin; zona rezervata copiilor cu toboganele mititele Hippo Pool si Elephant Springs, arena de joaca si ghidusii cu jeturi de apa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.