Airbus a început asamblarea părții frontale a primului fuselaj de A321XLR

0 1.132

O nouă etapă importantă în dezvoltarea primului Airbus A321XLR. Airbus a început asamblarea frontală a primului fuselaj de A321XLR. Nasul și partea frontală a fuselajului au fost dezvoltate în Saint-Nazaire din vestul Franței.La mai puțin de două luni de la începerea asamblării structurale a părții din spate și a zonei centrale ale fuselajului, în Germania, echipa Airbus face un alt pas important în producesul de asamblarea structurală a părții din față.

„Aceasta este o etapă cheie pentru A321XLR. Suntem pe drumul cel bun pentru a sprijini intrarea în funcțiune a aeronavei până în 2023 ”, a declarat Martin Schnoor, șeful programului A321XLR.

Procesul de asamblare al primului Airbus A321XLR

Partea frontală a fuselajului complet asamblate și echipate vor fi livrate de la Saint-Nazaire la Hamburg pentru asamblarea finală a primului avion A321XLR, în al patrulea trimestru. Conform planului de asamblare și certificare, sperăm să vedem noul A321XLR la zbor în prima parte a anului 2022, iar intrarea în serviciul comercial este prevăzută pentru 2023.

Leave A Reply

Your email address will not be published.