Cetățenii și rezidenții EAU pot călători spre 19 țări, fără carantină

0 254

Întrucât Spania va redeschide granițele pentru turiștii complet vaccinați începând de cu data de 7 iunie, călătorii din Emiratele Arabe Unite care își planifică escapadele de vară, pot alege să își petreacă vacanța într-una dintre cele peste 30 de orașe din 19 țări din rețeaua Emirates.


Începând cu luna iulie, Emirates va opera peste 280 de zboruri săptămânale din Dubai spre orașe din Europa, SUA, Orientul Mijlociu, Africa și spre destinații insulare populare, pentru călătorii care doresc să înceapă aventurile și experiențele mult așteptate în această vară fără probleme, fără costuri sup.limentare și fără stresul carantinei.

Copiilor nevaccinați cu vârsta sub șase ani li se va permite intrarea pe teritoriul spaniol, împreună cu părinții lor vaccinați. Copiii cu vârsta peste șase ani trebuie să prezinte un test PCR negativ. De asemenea, pasagerii internaționali trebuie să completeze online un formular de control al sănătății (FCS), înainte de sosire. Pentru informații complete despre cerințele de intrare pentru Spania, vizitați: https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/travel-requirements-by-destination/#81338

Spania este cea mai recentă țară europeană care va primi din nou turiști. Începând cu 7 iunie, aceștia vor putea intra pe teritoriul spaniol dacă vor prezenta un certificat de vacinare care să ateste că au fost vaccinați complet cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei. De asemenea, turiștii pot prezenta un test PCR care să fi fost efectuat cu maximum 48 de ore înainte de sosire. Vaccinurile acceptate sunt cele autorizate de Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) sau unul dintre vaccinurile incluse în „Lista de utilizare a urgențelor” a OMS: Pfizer BioNTech, Sinopharm și Oxford AstraZeneca.

Cetățenii și rezidenții EAU pot călători spre 19 țări, fără carantină.

Multe țări încearcă redeschiderea frontierelor pentru călătorii și turism spre și dinspre EAU, pe măsură ce programele de vaccinare avansează și sunt puse în aplicare protocoale pentru călătorii sigure. Emirates vor continua să intensifice operațiunile, pe măsură ce cererea revine și va susține lansarea turismului în rețeaua sa, pe măsură ce se vor redeschide mai multe coridoare de călătorie.

Emirates oferă în prezent 5 zboruri săptămânale spre Madrid și 4 zboruri pe săptămână spre Barcelona, ​​fiind planificate zboruri suplimentare, în conformitate cu cererea în creștere.

  • În Europa, clienții Emirates se pot bucura de călătorii convenabile, fără carantină, spre: Cipru, Grecia, Italia, Rusia, Turcia, Spania și Franța (de la 9 iunie).
  • În Orientul Mijlociu, clienții pot recupera timpul pierdut și se pot reconecta cu prietenii și familia sau pot experimenta istoria spre destinații ca: Iordania, Liban, Bahrain și Egipt.
  • Pentru cei care doresc o evadare pe plajă, Emirates oferă zboruri spre: Maldive, Seychelles și Phuket (din 2 iulie).
  • În Africa, călătorii pot încerca noi experiențe și pot vizita noi orașe și stațiuni spectaculoase din: Kenya, Tanzania, Maroc.
  • Statele Unite, prin programul excelent de vaccinare, a devenit o destinație populară pentru turiști. Emirates zboară spree 11 destinații din SUA și va adăuga Miami în programul operațional, începând cu 21 iulie. Compania aeriană va zbura cu Airbus A380, spre mai multe destinații preferate din SUA, inclusiv New York și Los Angeles.
  • Mexico City rămâne deschis pentru turiști, iar Emirates va relua serviciile începând cu 2 iulie.

Emirates continuă să consolideze parteneriatul cu flydubai.

Emirates continuă să consolideze parteneriatul cu flydubai, intensificând rețeaua și programul comun pentru cele 48 de orașe din cele 33 de țări deservite, țări fără restricții de călătorie în această vară, oferind astfel mai multe opțiuni decât orice altă companie aeriană din regiune.

Pentru o călătorie și mai simplă, compania aeriană extinde posibilitatea de a utiliza IATA Travel Pass pe zborurile sale spre Barcelona, Moscova, Istanbul, New York JFK, Madrid și din Londra Heathrow, cu intenția de a extinde această opțiune pentru toate zborurile sale până în luna iulie. Compania aeriană oferă clienților care călătoresc din Dubai posibilitatea de verificare digitală a dosarelor medicale (legate de Covid-19) prin parteneriatul său cu Dubai Health Authority.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.