Emirates crește frecvența zborurilor spre Maldive și Seychelles.

0 339

Emirates a anunțat că va frecvențele zborurilor spre destinațiile populare de vacanță, Maldive și Seychelles, înaintea vacanței de Paște. Începând cu 28 martie, compania aeriană va oferi clienților 28 de zboruri săptămânale spre Male și 7 zboruri săptămânale spre Mahe. Noile zboruri vor satisface cererea pieței și vor oferi clienților mai multă flexibilitate și conectivitate pentru călătoriile din această vacanță de Paște.

Mai multe zboruri Emirates spre Maldive.

Emirates opereaza, în prezent, 24 de zboruri săptămânale spre Maldive, utilizând un avion Boeing 777-300ER. Începând din 28 martie și până în 18 aprilie, compania aeriană va extinde numărul zborurilor la 28 de zboruri săptămânale.

Toți cei care aleg să călătorească spre Maldive, cu excepția cetățenilor din Maldive, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test PCR pentru COVID-19, efectuat cu maximum 96 de ore înainte de plecare. Călătorilor li se solicită, de asemenea, să completeze online o declarație pe proprie răspundere, cu 24 de ore înainte de sosirea în Maldive.

Mai multe zboruri Emirates spre Seychelles.

Din 28 martie și până la 30 octombrie 2021, numărul zborurile Emirates din Dubai spre Mahe vor crește de la 5 zboruri săptămâale la 7. Zborurile vor fi efectuate cu un avion Boeing 777-300ER. Anunțul vine după ce națiunea insulară a anunțat că va redeschide granițele pentru călătorii internaționali fără cerințe de vaccinare sau carantină, începând cu 25 martie.

Toți călătorii vor fi în continuare obligați să prezinte, la sosirea pe insulă, un test PCR negativ efectuat cu maximum 72 de ore înainte de plecare.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.