Emirates zboară cu Airbus A380 pe ruta Dubai – Bahrain

0 553

Emirates a introdus primul serviciu din Dubai spre Bahrain, cursă ce va fi operată cu aeronave Airbus A380. Este pentru prima dată când o companie aeriană operează o aeronavă de asemenea anvergură, în mod regulat, spre Bahrain. Din cauza scăderii cererii de călătorii aeriene internaționale în martie 2020, Emirates a trebuit să rețină la sol, temporar, toate aeronavele Airbus A380.Revenirea recentă a aeronavei emblematice Emirates, pentru prima dată în acest an, sugerează că cererea pentru ruta Dubai-Bahrain a crescut, în special în sezonul de vară. Aeronavele Airbus A380 Emirates care vor opera zborurile dintre Dubai și Bahrain, vor oferi 507 locuri, într-o configurație de trei clase, cu 417 locuri spațioase la clasa Economy, 76 de locuri cu pat plat la clasa Business și 14 apartamente private la First Class.

Dubai – Bahrain cu Emirates.

Zborurile vor fi operate zilnic cu aeronave de tip Airbus A380.

EK837 Dubai 15:30 – 15:50 Bahrain
EK840 Bahrain 17:50 – 20:00 Dubai

Compania aeriană va oferi tarife speciale spre destinații populare pentru cei care doresc să călătorească din Bahrain, spre Dubai, Istanbul și Maldive. La clasa Economy vor fi tarife începând de la 108 BHD spre Dubai, de la 226 BHD spre Istanbul și de la 400 BHD spre Maldive. Tarifele la Business Class încep de la 683 BHD spre Dubai, 770 BHD spre Istanbul și 1.063 BHD spre Maldive. Oferta este valabilă pentru rezervările care se vor efectua până la 30 iunie 2021, pentru călătorii ce vor avea loc până pe 31 decembrie 2021.

Emirates operează, în prezent, aeronavele Airbus A380 spre destinații ca New York JFK, Paris, Jeddah, Amman, Cairo, Frankfurt, Bangkok, Guangzhou, Hong Kong și Moscova. De asemenea, începând cu luna iulie, va fi lansată noua rută spre Los Angeles care va fi operată tot cu Airbus A380.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.