Emirates a implementat verificarea digitala a dosarelor medicale a călătorilor

0 314

Emirates și Dubai Health Authority (DHA) au implementat verificarea digitala completă a dosarelor medicale COVID-19 legate de testarea și vaccinarea pentru călătorii ce ajung în Emiratele Arabe Unite.Clienții Emirates care au efectuat un test PCR în Dubai pot alege să facă check-in fără să prezinte documentul fizic de testare PCR COVID-19. Mai mult, clienții care au fost vaccinați împotriva COVID-19 la un centru DHA din Dubai, pot să aibă toate documentele sincronizate (certificatul de vaccinare și rezultatele testelor PCR efectuate).

Noile proceduri simplificate de verificare vor permite ca procesul de mbarcare al pasagerilor să fie mai rapid pentru cei care pleacă de la Aeroportul Internațional Dubai. Informațiile vor fi apoi corelate cu cerințele de intrare în țara de destinație.

Emirates a implementat verificarea digitala a dosarelor medicale a călătorilor.

Emirates va procesa doar informațiile relevante, în funcșie de cerințele de intrare în țara de destinație a clientului. După finalizarea formalităților de check-in, informațiile referitoare la dosarele medicale COVID-19 vor fi imediat eliminate din sistemele Emirates.

Integrarea vine la mai puțin de două luni de la semnarea acordului între Emirates și Dubai Health Authority și este un prim acord de acest tip încheiat între o companie aeriană și o autoritate guvernamentală de sănătate. Integrarea face din Dubai și unul dintre primele orașe din lume care implementează verificarea digitală completă a dosarelor medicale ale călătorilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.