British Airways va opera zboruri pe 52 de rute lung-curier, in noiembrie.

0 783

British Airways a anunțat că va opera zboruri pe 52 de rute lung-curier, în luna noiembrie. Aceste zboruri se vor adăuga rețelei deja existente a zborurilor pe distanțe scurte.

Vor fi operate în continuare zboruri către destinațiile din SUA, cum ar fi New York JFK, Boston, Los Angeles, Miami și San Francisco, cu Newark adăugat la program.

Compania aeriană continuă să se adapteze la restricțiile în schimbare ca urmare a pandemiei Covid-19

Vor exista și zboruri către Caraibe. British Airways va zbura spre Barbados, Antigua și St Lucia. De asemenea, vor fi incluse în rețea și destinații din Africa, Orientul Mijlociu și Asia, cum ar fi Dubai, Mumbai, Hong Kong și Singapore. Vor fi reluate și zborurile către Santiago și Riyadh din Arabia Saudită.

British Airways va continua, de asemenea, să deservească destinații interne, cum ar fi Manchester, Glasgow, Aberdeen și Newquay.

Vor fi și curse directe între Londra Heathrow și către marile orașe europen Paris, München, Geneva și Amsterdam. Există zboruri regulate către destinații de vacanță, cum ar fi Lanzarote, Tenerife și Gran Canaria.

Din nefericire pentru români, British Airways va suspenda zborurile Londra – București în perioada 4 noiembrie – 17 decembrie 2020.

Este sigur să zbori în vreme de pandemie

Pentru a-i încuraja pe oameni să zboare, IATA dezvăluie un studiu făcut în această perioadă dificilă pentru aviație. De la începutul anului 2020, au fost raportate doar 44 de cazuri de transmitere a SARS-COV-2 în urma unor zboruri comerciale.

Din cauza pandemiei, industria turismului este la pământ. Companiile aeriene solicita împrumuturi de la guvernele țărilor pentru a putea depăși momentele critice.

Sunt tot mai mulți transportatori ce solicită testarea de COVID-19 înainte de zbor a tuturor pasagerilor ca o alternativă la măsurile de carantină. Este o încercare disperată de a revitaliza turismul la final de an.

Leave A Reply

Your email address will not be published.