TAROM si British Airways au suspendat zborurile dintre Bucuresti si Londra

5 8.088

O cititoare fidelă AirlinesTravel (mulțumim Viorela Iulia) ne-a atras atenția de faptul că TAROM și British Airways au suspendat zborurile dintre București și Londra.

British Airways va suspenda zborurile de pe ruta București – Londra din 4 noiembrie până pe 17 decembrie 2020. În timp ce TAROM va suspenda zborurile București – Londra în perioada 7 noiembrie – 30 noiembrie conform celor declarate, dar simulările noastre arată că nu sunt zboruri pe această rută până pe 5 decembrie 2020.

Nu știm motivele, dar putem confirma lipsa zborurilor din sistemele de rezervări. Verificând restricțiile de călătorie dintre Marea Britanie și România, nu am găsit să existe restricție de zboruri. Cel mai probabil decizia a venit pe fond economic.

Se pare că British Airways a decis să anuleze mai multe zboruri și rute, păstrând doar câteva conexiuni strategice. O strategie adoptată și de TAROM.

Singurele zboruri disponibile pe ruta București – Londra sunt cele operate de companiile low-cost. Cercetăm situația și vom reveni cu detalii!

5 Comentarii
 1. Elena says

  Hello –
  Am zbor cu British airways pe 4 Noiembrie, saptamana viitoare. Stiti exact care este data de cand sunt suspendate zborurile din Londra catre Bucuresti?
  Va rog, un raspuns. Calatoresc dinspre New York cu legatura in Heathrow.
  Multumesc!

  1. Sorin Rusi says

   Din verificarile facute, British Airways va opera ultimul zbor Londra – Bucuresti pe 4 noiembrie. Apoi vine o perioada de pauza pana pe 17 decembrie.

 2. Cristina says

  La fel a procedat Tarom si cu zborurile dintre Bucuresti si Barcelona si invers.nu exista nici un zbor pe pagina Tarom

  1. Sorin Rusi says

   Da, cel mai probabil din motive comerciale

Leave A Reply

Your email address will not be published.