Retrospectiva anului 2021 pentru AirlinesTravel: 4.5 milioane pagini vizitate, sute de articole publicate și mii de fani noi!

0 242

2021 a fost un an guvernat de pandemia cu noul coronavirus. A continuat s[ afecteze turismul, aviația, dar și industriile conexe. Numeroase state au continuat să impună măsuri restrictive de călătorie, să limiteze deplasările sau să le condiționeze în funcție de certificatul digital COVID-19 UE.


Echipa AirlinesTravel a continuat să lucreze preponderent de acasă, dar am călătorit ceva mai mult față de 2020. În anul ce tocmai s-a încheiat am reușit să ne facem câteva vacanțe prin România, la munte și la mare. Am fost în Italia, Olanda, Germania. În continuare ne-am protejat și ne protejăm de COVID-19. Respectăm măsurile autorităților și limităm interacțiunile cu persoanele din afara familiei.

În același timp, am muncit foarte mult pentru a vă ține conectați la toate noutățile din lumea întreagă. 2021 a fost un an destul de greu pentru Airlinestravel.ro. Am debutat anul cu doi colegi pasionați de aviație, avioane și călătorii: Teodor Coman (pasionat de zbor și avioane) și Cristina Mihai-Marin (pasionată de călătorii, turism și aviație). Însă anul 2021 a adus și alte transformări mai puțin pozitive. Din păcate lucrurile nu merg mereu așa cum ne dorim. Dar hai să vă prezentăm câteva cifre concrete!

Cifre AirlinesTravel.ro

În 2021, AirlinesTravel.ro a fost vizitat de peste 2 milioane de persoane, care au răsfoit aproximativ 4.5 milioane de pagini. Asta ne demonstrează că informați furnizată de echipa AirlinesTravel a fost la mare căutare. Cu toate acestea, 2021 a fost un an al cifrelor în scădere față de 2020, însă acest lucru ne face să fim ambițioși și să revenim în forță în 2022 :).

În 2021, echipa AirlinesTravel a publicat peste 1700 de articole, majoritatea dintre acestea fiind știri din aviației și info turism, multe dintre ele având legătură cu pandemia de COVID-19. Mai jos aveți top 10 cele mai vizitate articole și pagini:

Am avut zile când site-ul AirlinesTravel.ro a înregistrat peste 2000 de unici simultan, fără a avea probleme de conexiune, prilej cu care le mulțumim celor de la hosting – VoiceMedia (Marian Sarău).

AirlinesTravel.ro pe YouTube

În 2021, canalul AirlinesTravel.ro pe YouTube a înregistrat 13900 de abonați și 3.9M de vizionări noi. În 2021, fanii au petrecut 11300 de ore urmărind filmulețele noastre pe canalul YouTube.

AirlinesTravel.ro pe Facebook

În prezent, pagina AirlinesTravel.ro pe Facebook are peste 51 000 de fani și peste 53 500 de urmăritori. În 2021, postările AirlinesTravel.ro au ajuns la peste 4.2 milioane de persoane. Surprinzător, dar 60% dintre urmăritorii paginii de facebook AirlinesTravel.ro sunt femei, majoritatea cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani. În schimb instagram AirlinesTravel.ro este urmărit de 51.2% bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani.

Vă mulțumim!

Vă mulțumim tuturor pentru că ați avut încredere în noi, în informațiile furnizate (de multe ori în premieră) și ne-ați citit constant. Voi ați făcut ca anul 2021 să fie unul remarcabil în istoria AirlinesTravel.ro. Datorită vouă, cei ce ne citiți, echipa AirlinesTravel.ro a trecut mai ușor peste izolare, restricții și peste toate neplăcerile cauzate de noul coronavirus.

Le mulțumim prietenilor și partenerilor de la: Libra WebCorp, Voicemedia, Flightclaim, Travel Communication Romania, Thinker Media, Echipa de PR, KLM România, Wizz Air.

Le mulțumim companiilor aeriene, aeroporturilor și agențiilor de turism pentru că multe dintre ele au ales să comunice și să colaboreze cu noi în acest al doilea an greu încercat de pandemie. Mulțumim ASUS România pentru că ați fost alături de noi pentru al 9-lea an consecutiv!

Privim încrezători spre 2022, care se anunță cu mult mai multe necunoscute. Pregătim proiecte noi pe AirlinesTravel.ro, pe YouTube, Facebook. Stați cu ochii pe noi! Sperăm ca 2022 să fie așa cum vi-l doriți. Să fim sănătoși și să ne putem bucura de zboruri și călătorii, fără restricții!

La mulți ani!

Leave A Reply

Your email address will not be published.