Mai mult avioane Boeing 747 transportă cartofi în Japonia pentru a rezolva criza de cartofi prăjiți din restaurantele McDonald’s

0 266

Transportatorul american Flexport Inc. va trimite spre Japonia trei avioane cargo de tipul Boeing 747 încărcate cu cartofi pentru a rezolva criza cartofilor prăjiți. Restaurantele McDonald’s au fost obligate să micşoreze porţiile de cartofi prăjiţi din cauza ofertei insuficiente, transmite Bloomberg, citată de Agerpres.

Flexport tocmai a încheiat un contract pentru a trimite trei avioane de tip Boeing 747 încărcate cu cartofi spre Japonia pentru a ajuta la rezolvarea crizei de cartofi prăjiţi”, a informat directorul general Ryan Petersen într-o postare pe Twitter, fără a oferi alte detalii.

Pe 21 decembrie, lanţul de restaurante McDonald’s din Japonia a anunţat că, până în data de 30 decembrie, va oferi clienţilor doar porţii mici de cartofi prăjiţi. Eliminarea ofertelor de tip „medium” şi „large” a fost necesară „pentru a ne asigura că un număr cât mai mare de clienţi vor avea în continuare acces la cartofii noştri prăjiţi”, a informat atunci compania.

McDonald’s şi-a exprimat speranţa că această problemă de aprovizionare, care afectează cele 2.900 de restaurante din Japonia, va fi rezolvată până în ajunul Anului Nou adăugând că lucrează la opţiuni alternative de livrare precum avioanele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.