blank

Precizări Wizz Air cu privire la rutele eliminate din orarul de iarnă 2018-2019

După ce v-am prezentat zilele acestea rutele Wizz Air eliminate din orarul de iarnă 2018-2019, oficialii vin cu precizări.

2 1.590

Înainte de toate, dorim să menționăm că Wizz Air încă lucrează la orarul de vară 2019. Astfel, unele rute eliminate din orarul de iarnă 2018-2019 ar putea apărea în sezonul estival 2019. Zilele acestea v-am anunțat că Wizz Air renunță la ruta internă București – Cluj, dar și la mai multe rute internaționale.

Oficialii Wizz Air pun aceste schimbări dinn orarul operațională pe seama performanțelor financiare. Unele rute sunt sezoniere, altele sunt eliminate de tot. Este o practică normală în industria aviatică. Frecvențele de zbor se modifică în funcţie de sezon şi de performanţa rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanța rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile.

Rutele Wizz Air eliminate în sezonul de iarnă 2018:
București – Lisabona  / București – Kutaisi
București – Göteborg
București – Atena  / Cluj Napoca – Atena

Posibil ca acestea să se regăsească anul viitor în sistemul de rezervări, în sezonul estival 2019. Rămâne de văzut dacă zborurile vor fi reluate după 31 martie 2019 sau mult mai târziu.

Alte rute Wizz Air, care au dispărut din orarul de iarnă 2018-2019: Cluj – Budapesta (din 17 septembrie); Cluj – Malaga (din 27 octombrie 2018); Cluj – Alincate (din 25 octombrie 2018) și Cluj – Palma de Mallorca (din 28 octombrie 2018). Unele rute vor fi reintroduse în sezonul estival, altele vor fi suspendate fără alte informații.

Rute Wizz Air suspendate:
Cluj Napoca – București, ultimul zbor pe 26 octombrie
Budapesta – Otopeni, ultimul zbor pe 26 octombrie
Iași – Malmö, ultimul zbor pe 27 octombrie

Aceste rute sunt suspendate fără a exista o perspectivă de viitor. Poate peste un timp, Wizz Air va reveni asupra acestei decizii și le va reintroduce în serviciul operațional. Rămâne de văzut cum va evolua piața!

Alte precizări făcute de reprezentanții Wizz Air: Capacitatea suplimentară va fi alocată altor rute în perioada următoare, deoarece evaluăm mereu noi oportunități care pot răspunde cel mai bine nevoilor clienților noștri.

Pasagerii cu rezervări afectate de această schimbare sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIZZ.”

Încă o dovadă că informațiile prezentate de AirlinesTravel.ro sunt ”pe bune” și verificate :).

2 Comentarii
 1. kenji says

  Marea companie aeriana a Europei se lauda cu noi lansari de rute,dar nu pot pastra o amarata de ruta interna cum este Cluj-Bucureste.Mda ce pot sune?

 2. kenji says

  PS:Conform http://www.wizzair.com urmatoarele curse sepot rezerva:
  Cluj-Atena,Bucuresti Atena
  Cluj Alicante
  Cluj Malaga
  Cluj Palma de Mallorca.
  Incepand din programul de vara.Ramane de vazut daca incepe Bucuresti Cluj

Leave A Reply

Your email address will not be published.